Sensus mötesplats Malmö – för möten med folkbildningstouch

10 januari, 2023

I april 2022 flyttade Sensus i Malmö in på Södra Vallgatan 5. Med det fick Malmökontoret mötesvänligare lokaler, härligt placerade i centrala Malmö.

Sensus mötesplats Malmö är en plats för alla slags möten. Våra lokaler är ljusa och trevliga med utsikt över kanalen och Gamla kyrkogården. Här finns stora rum för frukostmöten, utbildningar, styrelsemöten och hybridmöten och mindre rum för det förtroliga samtalet. Den 22 april hade vi inflyttningsfest med en rad uppträdanden och tal tillsammans med våra sammanboende, bland annat Scouterna.

Sensus mötesplats Malmö lanserade Frukost på Sensus med start den 17 november. Under tre morgnar i november och december samtalade vi kring hållbarhet, dyslexi och mötesplatser. Vi kommer självklart fortsätta ses på morgnarna även under våren!

Att mötas fysiskt i en inspirerande miljö för kreativa samtal, lärande, gemensam utveckling och reflektion är något som vi behöver, vi är ju sociala varelser, och vissa samtal fungerar helt klart bättre öga mot öga än digitalt.

Detta säger Margareta Clarén, biträdande regionchef på Sensus Skåne-Blekinge. "Detta oavsett om vi är en förening, en personalgrupp, ett arbetslag, en ledningsgrupp eller några individer som behöver en plats för ett avskilt möte borta från det ordinarie kontoret."

På Sensus erbjuder vi mötesplatser som vill underlätta det demokratiska, lättillgängliga och konstruktiva mötet. En plats att mötas på som något annat än en konferensanläggning – lite mer personligt, lite mer avslappnat, lite mer inkluderande, men med god service och stor flexibilitet.

"Vi adderar gärna ett folkbildande inslag till ert möte, för att sätta igång era tankar, eller för att rensa hjärnan en stund. Välkomna till oss så berättar vi mer och visar upp våra lokaler", avslutar Margareta.