Sensus fixar biffen på Fagerstas Våryra

20 december, 2023
  • Dans och teater
  • Musik – Band och artister

När våren äntligen anlände till Fagersta, kom den med en explosion av färg, ljud och glädje. Det var dags för Våryran, en årlig festlighet som firar det vackra skiftet från den kalla vintern till den livfulla våren. I år var Sensus studieförbund stolta över att åter igen få ta hand om scenen i Vilhelminaparken, en central plats för denna festlighet.

Det blev snabbt en samlingsplats för både invånare och besökare. Med en blandning av lokala talanger och etablerade artister blev det en plats för musikalisk glädje och gemenskap. Sensus tekniker fyllde platsen med ljud och ljus, vilket gav en atmosfär av fest och glädje.

Det var också en fantastisk möjlighet för flera av Sensus studiecirklar att visa upp sin verksamhet. Från musik till dans, från konst till teater, fick deltagarna i dessa cirklar chansen att stå i rampljuset och dela med sig av deras passion och hårda arbete till resten av samhället.

Sensus, som alltid har varit engagerade i att främja kulturellt utbyte och lärande, såg till att scenen var en plats där alla kunde känna sig välkomna. Från unga till gamla, oavsett bakgrund eller musiksmak, fanns det något för alla på scenen i Vilhelminaparken.

vryra_1

Samarbetet med Fagersta kommun var avgörande för att göra detta möjligt. Tack vare deras stöd och engagemang kunde Sensus ge liv åt scenen och skapa en oförglömlig upplevelse för alla närvarande.

Våryran i Fagersta kommer att bli ihågkommen som en tid av firande, gemenskap och musik. Sensus studieförbund är tacksamma för möjligheten att bidra till denna fantastiska händelse och ser fram emot att fortsätta sitt arbete med att främja kultur och lärande i Fagersta och andra samhällen.