Många ungdomar kom till Öppet hus i MF Musikhuset i Uddevalla

29 november, 2022
  • Musik – Band och artister

En kväll i november höll Sensus Västra Sverige öppet hus i MF Musikhuset för ungdomar mellan 13 och 20 år. Musiker i alla åldrar kom och hade en skön kväll.

Det fanns flera ledare från Sensus och MF Musikhuset på plats under kvällen. Några av besökarna hade redan band och var intresserade av att hyra en utrustad lokal och andra önskade fler deltagare så de kan bilda nya band. En kommentar från en besökare var:

Vilket ställe! Här trivs jag… jag vill inte gå hem!

På MF Musikhuset finns utrustade lokaler med olika instrument som gitarr, elbas, keyboard och trummor som deltagarna kunde testa att spela.

– Vi som studieförbund tillsammans med musikhuset kan vara behjälpliga och hitta lösningar åt banden beroende på deras önskemål, säger Anette Johansson, verksamhetsutvecklare på Sensus.

Kvällen arrangerades för att ungdomarna ska veta att musikhuset finns och att det finns möjlighet för dem att vara där och spela.

– Samtidigt får de träffa andra unga som de kan byta erfarenheter med. Vi har redan bokat in fler tillfällen för öppet hus, säger Anette Johansson.

Några glimtar från kvällen

Kontakt

Kom i kontakt med oss

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.