Bild: Linus Erlandsson / Linnéa Jonsson

Äntligen är ny musikstudio och replokal invigd

17 november, 2023
  • Musik – Band och artister
  • Musik – Studio/ljud/ljus/DJ

Efter en lång byggperiod under hösten står nu en helt ny musikstudio och uppfräschad replokal redo att användas i musikhuset på Wallingatan i Stockholm. Renoveringen blev klar i november och det hela firades med invigningsfest.

Invigningsfesten ägde rum fredagen den 10 november och lockade nyfikna kreatörer och musiker som ville kolla in de nya lokalerna. Kvällen bjöd på trevliga mingel och möten, tipspromenad om Wallingatans historia och visning av de nya lokalerna. En av kvällens höjdpunkter var när indie-bandet Leo Elliot spelade live i sin replokal. Minst sagt en trång, varm och en riktigt härlig liveupplevelse.

Intresset var stort och frågorna var många om den nybyggda musikstudion. Lokalen är en akustiskt behandlad produktionsstudio som är anpassad för dig som vill mixa, producera och skriva musik, men också för att spela in sång och gitarr. Här kan du boka in både hel- och halvdagar, kvällar och helger. Antingen som fasta tider varje eller varannan vecka eller efter behov.

Den uppfräschade replokalen har också fått sig ett riktigt lyft. Den är fullt utrustad med möjlighet att ta med och lämna egen utrustning. Här kommer vi att ha mer flexibla reptider. Perfekt för er som vill repa utan fast tid varje vecka.

För den som är intresserad av att hyra antingen studio eller replokal på Wallingatan finns mer information och möjlighet att skicka in en intresseanmälan på sensus.se/wallingatan

Bilder från invigningen