Bild: Lasse Johansson

Musikens kraft förenar i Katrineholm

30 november, 2023
  • Musik – Band och artister

I Katrineholm har en unik samverkan mellan olika aktörer skapat en plattform för alla musikälskare – "We Love Music". Det är en rörelse, en gemenskap och en hyllning till stadens rika kulturliv. Här kan alla, oavsett ålder eller bakgrund, samlas för att njuta av livemusik och dela upplevelser. Välkommen till en plats där musikens kraft förenar.

Sensus och Studiefrämjandet, med initiativ från Pekka Henriksson, har tillsammans med Stadshotellet i Katrineholm skapat en plattform för musikälskare – "We Love Music".

Det är en plats där musiker, både etablerade och uppåtsträvande, ges möjlighet att stå på scen och dela sin passion med publiken.

Men "We Love Music" är mer än bara musik. Det är en hyllning till Katrineholm som en stad med ett rikt kulturliv och en stark gemenskap. Genom att erbjuda en scen för livemusik, visar vi att Katrineholm är en plats där kultur och kreativitet frodas.

Det är en plats där vi alla kan samlas, dela upplevelser och skapa minnen. Oavsett om du är en hängiven musikentusiast eller bara vill njuta av en trevlig kväll, är "We Love Music" platsen för dig.

För oss på Sensus är "We Love Music" ett uttryck för vår tro på musikens kraft att föra människor samman, att skapa gemenskap och att berika våra liv. Vi är stolta över att vara en del av detta och vi ser fram emot att fortsätta att stödja och främja musik i Katrineholm.

* Bilden föreställer Rebecka Eklöf och Olga Rosetti från bandet Blaze under deras medverkan på We Love Music i Katrineholm.