Live på Timmervägens musikhus i Falun!

23 november, 2022
  • Musik – Band och artister
  • Musik – Studio/ljud/ljus/DJ

Under 2022 öppnade vi äntligen upp musikhuset i Falun igen efter pandemin. Den 14 maj var det dags för premiären av vår egen musikscen. Vi satte tre lokala band som repar i Sensus musikhus för att premiärspela, Loudmouth, LIVE Reflections och Tankebyggarorden.

Musikhuset i Falun har varit öppet sen april 2020 men tyvärr inte kunnat nyttjas fullt ut på grund av restriktioner. Från december 2021 och fram till slutet av pandemin och restriktionerna så byggde vi om vår lilla livescen i huset för att göra den större och bättre. Scenen landade på 20 kvadratmeter med ett riktigt bra ljud, ljus och podium till trummor och med förstärkare på scenen.

Att ha en scen i musikhuset som banden kan få repa på eller genomföra spelningar på känns utvecklande och banden har hela tiden möjlighet att utvecklas både musikaliskt som personligt. Vi kommer att fortsätta hålla liveevenemang i huset för att våra band ska få spela och utvecklas vidare.

Banden som premiärspelade skötte sig bra även om det var helt olika genrer och drog olika publiker. Kvällen flöt på och vi hade en hel del publik som letat sig till Timmervägen för att se banden spela live. Vi passade även på att filma spelningen med flera kameror för att mixa detta så att banden kunde göra egna promotionsvideos. Allting fungerade utmärkt och vi har nu efter spelningen satt ihop en arrangemangsgrupp som tillsammans med Sensus ska planera och genomföra spelningar på musikhusets livescen fortsättningsvis.

live_reflections
Live Reflections