Linköpings mysigaste Innergård

20 december, 2023
  • Musik – Band och artister

Bakom Sensus kontor i Linköping huserar Innergården som varje sommar transformeras till en kombinerad restaurang, nattklubb och mötesplats. Här kan man under bar himmel umgås, äta gott, dansa och uppleva livemusik. Under 2023 arrangerade Sensus konserter varje torsdag från maj till augusti.

Under sommaren fylldes Linköpings mysigaste innergård med livemusik. Kvällarna blev väldigt uppskattade och vi fyllde scenen med allt ifrån pop, jazz, soul och hip-hop där en rad av Linköpings bästa band och musiker uppträdde. Att skapa speltillfällen och kulturupplevelser är en av våra viktigaste uppgifter och är även en bra utåtriktad insats för att synliggöra Sensus musikverksamhet.

Nicklas Eriksson, pianist i Linköpingsbandet Gripen, var helnöjd med arrangemanget.

Fantastiskt rolig spelning med mycket glada gäster och proffsiga ljudtekniker, detta gör vi gärna om.

"Vi hade en fantastisk spelning på Innergården i Linköping”, berättar Victor Negrete i bandet Souled Out. ”Det kom massor av glada människor som njöt av musiken och den trevliga miljön. Stämningen var på topp och det blev till och med spontandans i den ljusa sommarkvällen. Sensus arrade och rattade tekniken på ett mycket proffsigt sätt, så vi hoppas på fler liknande events nästa år.”

Vi planerar även under sommaren 2024 att arrangera livemusik på Innergården