Bild: Scandinav Bildbyrå

Fullsatt inspirationsdag – ledarskap sitter i blicken

25 mars, 2022
  • HR och ledarskap

Aulan var fullsatt när Sensus Skåne-Blekinge bjöd in till en ekumenisk inspirationsdag om ledarskapets innersida, själens överlevnad och jordens framtid.

Ledarskap handlar inte om titlar, status och makt över andra människor. Ledare är den som är inriktad på att upptäcka och utveckla potentialen i andra människor. Ledare är den som har mod att vara autentisk och äkta, även om det inte finns några garantier alls.

Den 23 mars bjöd Sensus Skåne-Blekinge in till en ekumenisk inspirationsdag om ledarskapets innersida, själens överlevnad och jordens framtid. Det var en fullsatt aula i Hyllie Park Folkhögskola vilket innebar 120 personer på eftermiddagen och 180 på kvällen.

Tomas Sjödin och Britta Hermansson höll ett inspirerande, viktigt och tänkvärt pass om ledarskap och tystnad, och om att möta sårbarheten. Michael Jeff Johnson samtalade om sångens betydelse och berättade med sin musik om sitt skapande.

Tänkvärt från dagen
Tänk om vi kunde fokusera på allt som är bra med människor runtomkring oss. Och se gåvorna och talangerna, istället för bristerna och misstagen.

Tomas Sjödin

Om inspirationsdagen

Inspirationsdagen arrangerades av Sensus studieförbund, Hyllie Park Folkhögskola, MJ Bok & Media, Fosie kyrka och Betaniakyrkan i Malmö.

Medverkade gjorde:
Tomas Sjödin Pastor och författare
Britta Hermansson Pastor och författare
Michael Jeff Johnson Sångare, musiker och författare