Invigning av musikhuset Garaget

17 april, 2024
  • Musik – Band och artister

Sensus i Uddevalla välkomnar det nyinvigda musikhuset Garaget, och tar vid efter Musikföreningen Musikhuset. Med ny energi och nya mål, strävar Garaget efter att bli en levande plattform för kreativitet och gemenskap.

Lördagen den 13 april invigde Sensus i Uddevalla musikhuset Garaget. Tidigare drevs verksamheten av Musikföreningen Musikhuset i ett nära samarbete med Sensus. Efter samtal och överenskommelser har Sensus nu tagit över lokalerna och verksamheten. Vi vill tacka MF Musikhuset för gott samarbete under många år. I samband med denna förändring introducerar vi också det nya namnet för lokalerna – Garaget.

Garaget är en mötesplats för gemenskap, kreativitet och musikaliska upplevelser.

Vi strävar efter att nå ut till människor och sänka trösklarna till kulturen genom att erbjuda en plats för aktivitet under fritiden, där alla ska känna sig välkomna och trygga. Vi ser med stor förväntan fram emot att välkomna både gamla och nya besökare till Garaget.

Vår ambition är att detta ska bli en levande mötesplats där musik och kreativitet inte bara upplevs utan också aktivt bidrar till att föra människor samman. Välkommen till vårt nya musikhus!

Garaget-2