Bild: Anette Johansson

Härlig mix på sensusscenen i Uddevalla

23 augusti, 2020
  • Musik – Band och artister

UddevallaKalaset har blivit en fin tradition och folkfest där många människor träffas och trivs, samt får ta del av god mat och dryck, allsång, tivoli, knallemarknad, livemusik och övrigt utbud under dessa tre dagar.

Det är fantastiskt roligt att ha en egen sensusscen där vi kan ge många av våra lokala och regionala band och artister med olika musikgenrer möjlighet att uppträda. Det var en härlig mix av musik på scenen med bland annat 50-talssound, 70- och 80-talsrock, Rockabilly, Latinamerikansk musik samt andra musikgenrer som uppskattades av publiken.

I vanlig ordning så var sista akten på Sensusscenen bandet Drugstore Cowboys, som drar fullt hus! De spelar Grym -80 tals hårdrock, falsettsång, gitarrstämmor, solon och headbang. Lagom till Uddevallakalaset slog extremhettan till i Västsverige.

- Det var nästan för varmt, både för besökare men även banden som uppträdde. Det gick åt mycket vatten sa Anette Johansson på Sensus.

- Vi tackar alla fantastiska människor som tog sig till Sensusscenen å avslutade Uddevallakalaset med oss!, hälsar Drugstore Cowboys.

Sensusscenen

För åttonde året i rad deltog Sensus på Uddevallakalaset med en egen scen. Uddevallakalaset är det största publika evenemanget i Uddevalla som pågår under tre härliga kalasdagar i slutet av juli och 2019 var det över 40 000 besökare som kom till Uddevalla centrum och bidrog med skön atmosfär och glad stämning.