En helg av text och toner – låtskrivarcamp med Marit Bergman

8 november, 2023
  • Musik – Band och artister
  • Musik – Instrument och sång

När novembermörkret sänkte sig över Göteborg, lyste Sensus upp staden med en helg av text och toner. Den framstående sångerskan och låtskrivaren Marit Bergman ledde ett låtskrivarcamp, "Sensus Writes", där deltagarna fick chansen att dyka ner i låtskrivandets konst och dra nytta av Marits erfarenhet och insikter. Det blev en helg av kreativitet, gemenskap och lärande som resulterade i inte bara nya låtar, utan även varaktiga relationer och framtida samarbeten.

Under den första helgen i november hade vi på Sensus studieförbund i Göteborg förmånen att vara värdar för Marit Bergman, en framstående sångerska och låtskrivare, som ledde ett låtskrivarcamp vid namn "Sensus Writes". Denna helg var en unik möjlighet för deltagarna att dra nytta av Marits långa erfarenhet och djupa insikter i låtskrivandets konst. Det blev en helg fylld av kreativitet, lärande och gemenskap.

Under campets två dagar skapades inte bara musik, utan också varaktiga relationer. Deltagarna fick möjlighet att arbeta tillsammans, utbyta idéer och inspireras av varandra. Resultatet blev inte bara en samling av högkvalitativa texter som tonsattes, utan också nya skrivarkonstellationer som kan leda till framtida samarbeten.

Det var en helg som präglades av kreativitet, gemenskap och lärande. Vi på Sensus är stolta över att ha varit en del av denna inspirerande händelse och ser fram emot att återuppleva denna kreativa atmosfär till våren. Håll utkik på vår hemsida för mer information om kommande evenemang på Sensus i Västra Sverige!