Efter studiecirkeln Sensus Case – artisten Emanuel Edner släpper ny musik

13 februari, 2023
  • Musik – Band och artister

Som en ny satsning för band, artister och arrangörer har Sensus tagit fram konceptet Sensus Case där gruppen med stöd av en professionell musikbransch-aktör får arbeta skarpt utifrån sin musikaliska eller artistiska idé.

En person som tagit del av Sensus Case är artisten Emanuel Edner som fått stöttning av Anna Lindholm som arbetar på skivbolaget Icons Creating Evil Arts. Tillsammans har de tagit fram en arbetsplan för releasen av Emanuel Edners nya EP ”MY DEAR EP”. Genom möten har Anna gett stöd och råd för att föra artistens projekt vidare i rätt riktning.

Som oberoende artist behöver man driva allt själv och som resultat av det kan känna sig liten i denna stora musikbransch som är så komplex. Det är svårt att veta när man ”gör rätt". Det har varit en stor trygghet att få hjälp av en så kunnig person som Anna gällande viktiga beslut och deadlines. Det bästa med Sensus Case var att inte behöva vara ensam i alla beslut. Att få en trygghet, pepp och optimism inför vidare arbete med projektet. Jag vet nu vad mina nästa steg är och det behöver inte alltid vara så avancerat som man tror! Jag får mersmak inför branschen när det finns så snälla människor.

Emanuel Edner efter Sensus Case avslut.

MER OM SENSUS CASE

Har ni ett musikprojekt ni vill genomföra? Eller något ni har skapat och nu vill lansera? Beskriv ert case och bli sammankopplade med en ledare som jobbar professionellt inom området. Ledarna kommer från skivbolag, bokningsbolag, management, arrangörer, musikförlag eller andra musikaktörer.

Läs mer och ansök här: https://www.sensus.se/samarbeta/kultur-och-skapande/musik/sensus-case/