Technomässan – en gudstjänst med elektronisk dansmusik

Efter succén med Technomässan är nu uppföljaren Technomässan 2.0 här. Orgel, kör och housemusik? Då är Technomässan 2.0 något för din församling.

Mässan utgår från en traditionell gudstjänstform med den skillnaden att den innehåller elektronisk dansmusik. I princip alla moment – från bibelläsning och predikan till tackbön – är låtar som sjungs av ungdomar. Texterna projiceras på skärm så att alla kan sjunga med.

Den första Technomässan skrevs 2011. Technomässan har rönt stor uppmärksamhet runtom i Sverige och även utomlands. Den har firats på ett tjugotal orter.

Och nu kommer alltså uppföljaren: Technomässan 2.0. Tolv nya låtar med titlar som I dina händer, Om du finns och Avancera. All text och musik är skriven och producerad av Olle Ideström, präst och låtskrivare, och Johan Lindström, församlingspedagog, musikproducent och låtskrivare.

Fira Technomässan 2.0 i din församling

Vi har tagit fram ett arbetsmaterial som ger dig möjlighet att fira Technomässan 2.0 i det sammanhang där du är verksam – i katedral, i kapell, i församlingshem eller på lägergård.

Med hjälp av arbetsmaterialet kan du fira Technomässan 2.0

  • med församlingens solister, körer och musiker.
  • med bara solister
  • interaktivt, helt utan solister/körer/musiker.

Arbetsmaterialet innehåller det mesta du behöver: musikbakgrunder, texter, noter, checklista och marknadsföringsmaterial. Alltsammans samlat på ett USB-minne.

Observera att du själv behöver ordna med projektor, ljud- och ljusanläggning m.m.  

Köp arbetsmaterialet via Sensus för 5 000 kr, exklusive frakt.

Beställ arbetsmaterial till Technomässan 2.0

 

Technomässan 2.0 logotype

 

Taggar

x
Tack för ditt meddelande. Vi kontaktar dig så fort som möjligt.
Ditt meddelande kunde inte skicka pga. ett tekniskt fel.