Kent Sidvall – en lång och komplicerad historia

Kent Sidvall, som arbetar på Medis 5, debuterade hösten 2015 med boken, ”En lång och komplicerad historia”. I boken berättar han om sitt liv i ett Stockholm få känner till. Kent är också bekant för många genom Åsa Blanck och Johan Palmgrens dokumentärfilm "Vägen till vansinnet" som visades på SVT hösten 2015.

Både boken och filmen tar med dig på en resa som är svår att glömma. Så här lyder bokens baksidestext:

Efter mina första tre yogaövningar tog jag en rökpaus och bad Gud om ursäkt för min rökning, samt alla mina aggressioner.
Jag hade fyllt 56 och trodde att livet inte hade mer att ge. Reserv-Jesus befann sig inom rättspsykiatrin och Hacke Tjyvåkers nya businessförslag blev det inget av. Nu var det bara flaskan och en förmodligen för tidig död att se fram emot. Samtidigt som jag omfamnat min för tidiga bortgång plockade jag fram min gamla dagbok och läste om tidigare händelser i mitt liv. På grund av olika orsaker och brist på erfarenhet drogs jag in i komplicerade situationer av personer vilka var belastade med fanatiska och verklighetsfrämmande engagemang av olika slag. Det var affärsluncher med Nalle Konkurs, indrivningar på Östermalm och gudstjänster i Södermalmskyrkan. Religiösa knarkare, prostituerade och ultrakonservativa mormoner, trappuppgångar och ungkarlshotell.
Min historia visar, enligt min egen bedömning, att fanatiska personer med tunnelseende, för stark vilja men för lite förstånd tycks dras till varandra.

Köp boken

Köper du boken genom Sensus är priset 160 kr inklusive frakt.
Beställ boken här (formuläret öppnas i ett nytt fönster)

Är ni intresserade av författarbesök?

Kontakta Marita Jonols marita.jonols@sensus.se

Är ni intresserade av författarbesök + konsert?

Boka programmet ”En lång och komplicerad historia LIVE” där Kent Sidvall och Hans Lundquist spelar cool jazz och blues och samtalar kring boken. Se priser.
Kontakta Marita Jonols marita.jonols@sensus.se

Är ni intresserade av en fullängdskonsert?

Boka "Kent Sidvall & Red Lantern Assembly". Se mer på Scen Medis 5
Kontakta Hans Lundquist hans.lundquist@sensus.se

Taggar

x
Tack för ditt meddelande. Vi kontaktar dig så fort som möjligt.
Ditt meddelande kunde inte skicka pga. ett tekniskt fel.