Sånger För Livet!

Välkommen till Läkarmissionens årligen återkommande kör och konsertprojekt Sånger För Livet. Kom och sjung med folkkära Sonja Aldén eller Shirley Clamp, och hundratals körsångare under ledning av dirigent Mats Backlund.

Bästa körsångare & körledare

Sånger För Livet turnerar Sverige runt för att inspirera fler att bli Skyddsänglar – människor som stödjer Läkarmissionens viktiga arbete för utsatta barn. Både Mats Backlund och Shirley Clamp har besökt arbetet på plats, i Uganda respektive Sydafrika. Gatubarn och övergivna barn får det stöd de behöver för att må bra, och får hjälp att återförenas med sin familj eller få en ny familj. Allt tack vare eldsjälar på plats, och givare i Sverige. Var med du också och låt din sångarglädje inspirera ännu fler att bli Skyddsänglar!

 

Konsertplan

16 sept Ekshärads kyrka Värmland. Artist: Sonja Aldén
17 sept Amnehärads kyrka Värmland. Artist: Sonja Aldén
14 okt Norra Sandsjö kyrka Småland. Artist: Shirley Clamp
15 okt Mjölby kyrka Östergötland. Artist: Shirley Clamp
11 nov Norra Vånga kyrka Västergötland. Artist: Sonja Aldén
12 nov Ansgarskyrkan Västerås. Artist: Shirley Clamp

 

Anmälan

Sänd ett e-mail med din körs namn, antal, kontaktperson, adress, mobilnummer, e-post och vald ort till: anna.olofsson@lakarmissionen.se.

Deltagaravgiften är 395 kronor/körsångare/ort. Avgifterna inbetalas samlat för kören till plusgiro 25 26-2. Märk betalningen med SFL, körens namn, antal och ort. Inbetalning gäller som definitiv anmälan.

Vi tar emot anmälningar så länge vi har platser kvar att fylla, så varmt välkommen med din anmälan! Era nothäften sänds så snart vi tagit emot era deltagaravgifter. Ni övar materialet i era körer, och alla medverkande körer finslipar sångerna tillsammans vid två tillfällen. Repertoaren bjuder på engelskt och svenskt, traditionellt och nytänkande, klassiker och nykomlingar. 


Frågor?

Tveka inte att kontakta oss med frågor på: anna.olofsson@lakarmissionen.se.
Varmt välkommen till Sånger För Livet!

 

Logo Läkarmissionen

 

Taggar

x
Tack för ditt meddelande. Vi kontaktar dig så fort som möjligt.
Ditt meddelande kunde inte skicka pga. ett tekniskt fel.