The Indie Business Toolbox - Basics

Ger kunskap och handfasta tips kring det du behöver veta för att släppa din musik och nå ut med den. Som deltagare i The Indie Business Toolbox Basics blir du även en del i ett fantastiskt DIY nätverk bestående av musikutgivare och sakkunniga inom musikutgivning. Ett nätverk som du kan ha nytta av en lång tid framåt! Vi reder tillsammans ut allt du behöver veta om musikbranschen och musikutgivning.

The Indie Business Toolbox - Basics

The Indie Business Toolbox Basics är en mötesplats som är både fysisk och digital med handfasta tips kring allt du behöver veta för att släppa din musik och nå ut med den. Som deltagare i The Indie Business Toolbox Basics blir du även en del i ett fantastiskt DIY nätverk bestående av musikutgivare och sakkunniga inom musikutgivning. Tillsammans reder vi ut saker du behöver veta om musikbranschen och musikutgivning. Lär dig vilka vägar som du kan prova för att nå ut med musiken, utöka ditt nätverk, få nyheter och tips om din musikutgivning. The Indie Business Toolbox är ett utbildningsprojekt initierats av SOM (Svenska Oberoende Musikproducenter). The Indie Business Toolbox Basics är ett samarbete mellan Sensus Studieförbund och SOM.

Sensus & SOM

The Indie Business Toolbox - Basics genomförs som ett samarbete mellan Sensus studieförbund och SOM (Sveriges Oberoende Musikproducenter)

Datum

Föreläsningen hålls (klicka på länken för mer info och anmälan):

Linköping 18/9 19.00-21.30 på Skylten Södra Oskarsgatan

Norrköping 19/9 18.00-20.30 på Sensus Teatergatan

Stockholm 21/9 10:00 - 12:30 på Sensus Möte, Klara Södra Kyrkogata 1

Meddelande om antagning i nätverket meddelas närmare start.

Föreläsare Magnus Bjerkert

Magnus Bjerkert har drivit det nu Stockholmsbaserade indiebolaget Adrian Recordings i snart 20 år med kreativitet och artister i fokus. Under åren har han arbetat med ett flertal artister med blandade genres så som Familjen, Laakso, Emil Jensen, Alice Boman, This Is Head, The Bear Quartet och många fler! När Magnus inte släpper skivor så sitter han även med i styrelsen för Svenska Oberoende Musikproducenter.

http://adrianrecordings.com/

Deltagande

För att delta i The Indie Business Toolbox - Basics behöver du vara deltagare i Sensus musikverksamhet och/eller medlem hos SOM.

Nätverket är till för dig som har givit ut musik eller har planer på att göra det inom snar framtid.