Ansök för att spela på Live at Heart

Live at Heart är en internationell showcase-festival som genomförts i Örebro i början av september de senaste tio åren. Festivalen fokuserar på nya akter och når över 25 000 människor. Fler än 200 akter spelar på festivalens 25 scener. Festivalen innehåller även filmvisningar, interaktiva branschaktiviteter, konstutställningar och en konferensdel för deltagande delegater och bokade akter.

Live at Heart samarbetar nära med festivaler runt om i världen och är även en av grundarna av INES, som ger många en möjlighet att starta en internationell musikkarriär. Akter som bokas för INES#talent-speltillfällen får hela grundpaketet, även ett gage. I övrigt betalar inte festivalen gager, men alla artister/band får festivalpass och även ett extra pass för eventuell manager eller musikbranschperson som följer med.

Om ditt band/musikprojekt samarbetar med Sensus och bokas av festivalen hjälper vi er med turnéstöd samt boende. Tala gärna om för din kontakt på Sensus lokalt att ni har ansökt, så blir det lättare för oss att hålla koll!

Ansökan görs genom Gigmit (ja, det är en gratis service och du behöver inte ha ett "Gigmit Pro"-abonnemang eller ens vara ansluten till Gigmit för att ansöka om en spelning på Live at Heart).

Live at Heart 2020 äger rum 2-5 september.

Klicka här för att ansöka

Sista ansökningsdag är 1 maj 2020!

Till ansökan