Sensus Writes

Sensus Writes är låtskrivarcampet för dig som är låtskrivare eller producent och vill bredda ditt kontaktnät och hitta nya samarbeten. Under tre dagar i november samlar vi kompetenta producenter och låtskrivare i Sundsvall för att skapa musik ihop i en kreativ och professionell studiomiljö. Utöver musikskapandet fylls dagarna av workshops och föreläsningar inom låtskriveri, workflow och musikbransch.

Om Sensus Writes - det oberoende låtskrivarcampet

Den 17 – 20 november anordnar Sensus Studieförbund för tredje året i rad låtskrivarcampet Sensus Writes i Nevo Studios i Sundsvall. Sensus Writes är ett oberoende låtskrivarcamp där musikproducenter och låtskrivare från hela landet möts för att skapa musik ihop. Under campets tre dagar skriver deltagarna mot skarpa leads från A&R’s och skivbolag vilket ger dem en möjlighet att komma i kontakt med den svenska musikbranschen. Med stöd från våra musikbransch-etablerade ledare delas låtskrivare och musikproducenter in i mindre grupper för att skriva musik. Utöver musikskapandet fylls dagarna av workshops och föreläsningar inom låtskriveri, workflow och musikbransch.

Sensus Writes riktar i huvudsak in sig på genrerna pop, urban och elektronisk.

Sensus Writes är ett låtskrivarcamp för dig som:

  • Är låtskrivare eller producent
  • Vill bredda ditt kontaktnät och hitta nya samarbeten
  • Vill göra musik inom genrerna pop, urban eller elektroniskt
  • Har studiecirkel hos Sensus studieförbund
    Om du ännu inte bedriver en studiecirkel besök sensus.se/startacirkel så hjälper vi dig.

Kursavgift: 2500 kr

I kursavgiften ingår boende tre nätter, frukost och lunch samtliga dagar samt middag fredag kväll. Kontakta din kontaktperson på Sensus för möjlighet till reseersättning samt för möjlighet att nyttja studiecirkelstöd som kursbetalning.

Föreläsningar och workshops är på svenska.

Anmälan

Ansök senast 2 oktober via länken nedan. Utifrån inkomna ansökningar väljs 15 deltagare ut.

Anmäl dig här

Sensus Writes 2020