Anmälan och deltagaravgift

Anmälan

Köranmälan öppnar 15 april och stänger 1 juni. Det finns 220 platser totalt och det är först till kvarn som gäller. Anmäl er via vårt anmälningsformulär.

Körens namn, kontaktperson, preliminärt antal körsångare och ev medföljande ska uppges vid anmälan, liksom om ni väljer golvlogi eller ordnar eget boende (hotellrum finns förbokade till förmånliga priser, läs mer under praktisk information).

Efter att vi mottagit anmälan får kontaktpersonen utförligare information om bl. a. anmälan på individnivå. Senast 10 september måste vi få in alla uppgifter om deltagarna.

Sista dag för att avboka kostnadsfritt är 10 september.


Deltagaravgift

Avgiften är 1400 kronor per person inklusive mat från fredag eftermiddag till och med lunch söndag samt golvboende på skola. För den som ordnar eget boende med frukost är avgiften 1100 kronor.

Faktura sänds efter 10 september från Sensus studieförbund. Vi återbetalar inte deltagaravgifter för avbokningar efter detta datum, men det går att ersätta en deltagare med annan person. Avanmälan och byte av deltagare meddelas till lotta.bernberg@sensus.se, 036-309888. Vi är tacksamma om ni meddelar även sena återbud, så att vi kan undvika matsvinn.