Daniel Petrén, processledare i Västra Sverige

Daniel Petrén är verksamhetsutvecklare och processledare i Sensus region Västra Sverige med fokus på kyrkliga organisationer. Han är intresserad och har stor kompetens kring gruppsamarbeten, verksamhetsutveckling och ideellt engagemang.

Om Daniel

Jag har en bakgrund som musikpedagog och verksamhetsutvecklare i Svenska kyrkan samt lärarutbildning och utbildning i chefs- och ledarskapsutveckling. I Sensus leder jag processer för grupper som vill utvecklas i frågor om medarbetarskap, ledarskap och målarbete.

I kyrkliga organisationer kan det vara församlingsinstruktionsarbete, handlingsplan för olika verksamheter, barnkonsekvensanalys, ideellt engagemang och samarbete förtroendevalda, ideella och anställda.

Jag engageras av att med en grupp ta fram redskap att jobba tillsammans mot ett mål och att må bra tillsammans på vägen dit.

Referens
Stort tack till Daniel för dessa gånger. Det har varit värdefullt att han har varit med oss i vår process – allt gott till Daniel!

Maria

Församlingschef

Kontakt

Kom i kontakt med Daniel

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.