Sensus Möte – konferenslokaler i Stockholms city

Sensus Möte har ljusa och rymliga konferenslokaler med utsikt över Klara kyrka. Vi finns högst upp i Copper Building i hjärtat av Stockholm. Endast två minuter från Centralstationen och T-Centralen.

INFORMATION MED ANLEDNING AV CORONA-PANDEMIN

Att bidra till minskad smittspridning är högsta prioritet för oss på Sensus Möte. Under rådande pandemi har vi därför begränsade möjligheter att bedriva konferensverksamhet och vi tar endast emot grupper i den mån vi kan garantera trygga och säkra möten för våra gäster och medarbetare.

Hör gärna av dig med din bokningsförfrågan så hjälps vi åt att hitta den bästa lösningen för ditt möte.

Åtgärder med anledning av corona-pandemin

Kontakt: sensusmote@sensus.se, 08-4061666

Vi har allt från stora konferensrum för till exempel utbildningar och styrelsemöten till små konferensrum för det förtroliga samtalet. På Sensus Möte arbetar vi medvetet med våra cateringfirmor och leverantörer för att kunna erbjuda hållbara och miljömedvetna alternativ.

Du kan hyra våra konferensrum på hel- och halvdag, de mindre rummen även per timme.

Gör en förfrågan

Vi besvarar din förfrågan på vardagar inom 24 timmar.

Kontakta oss här

Våra konferensrum

Här finner du beskrivningar och bilder av våra konferensrum.

Läs mer

Meny

Här finner du vårt utbud av förtäringsmöjligheter.

Läs mer

Öppettider

Vi har öppet helgfria vardagar mellan 08.00-17.00. Under hösten/vintern 2020 är Sensus Möte bemannat endast vid förbokade möten. Kontakta oss därför via mejl, telefon eller vårt bokningsformulär.

Avvikande öppettider 2020

Kontakta oss

För att skicka en bokningsförfrågan klicka in på vårt bokningsformulär. Vill du boka visning eller om du har frågor, hör av dig till oss på sensusmote@sensus.se eller 08-406 16 66. Under hösten/vintern 2020 är Sensus Möte bemannat endast vid förbokade möten. Kontakta oss därför via mejl, telefon eller vårt bokningsformulär.

Du hittar oss på Klara Södra Kyrkogata 1, plan 9.

Så här behandlar vi dina personuppgifter

Det är viktigt för oss på Sensus möte att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter och därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den information som vi sparar om dig hos oss.

Läs mer