Sensus Möte, konferenslokaler i Stockholms city

Välkommen till oss på Sensus Möte, en ljus konferensmiljö med utsikt över Klara kyrka. Vi finns högst upp i Copper Building i hjärtat av Stockholm. Endast två minuter från Centralstationen och T-Centralen.

Vi har allt från stora konferensrum för till exempel utbildningar och styrelsemöten till små konferensrum för det förtroliga samtalet. På Sensus Möte arbetar vi medvetet med våra cateringfirmor och leverantörer för att kunna erbjuda hållbara och miljömedvetna alternativ.

Du kan hyra våra konferensrum per heldag och halvdag de mindre rummen även per timme.

Gör en förfrågan

Vi besvarar din förfrågan inom vardagar inom 24 timmar.

Kontakta oss här

Meny

På Sensus Möte arbetar vi medvetet med våra cateringfirmor och leverantörer för att kunna erbjuda hållbara och miljömedvetna alternativ.

Läs mer

Pris

Här finner du priser på våra konferensrum.

Läs mer

Öppet tider

Vi har öppet helgfria vardagar mellan 08.00-17.00. För övriga tider gör en förfrågan.

Kontakta oss

För att skicka en bokningsförfrågan klicka in på vårt bokningsformulär. Vill du boka visning eller om du har frågor, hör av dig till oss sensusmote@sensus.se eller 08-406 16 66.

Så här behandlar vi dina personuppgifter

Det är viktigt för oss på Sensus möte att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter och därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den information som vi sparar om dig hos oss.

Läs mer