Sensus Writes 2021 – Det oberoende låtskrivarcampet

18 augusti, 2021
  • Musik – Band och artister

Den 3 – 5 december anordnar Sensus för andra året i rad låtskrivarcampet Sensus Writes i Nevo Studios i Sundsvall. Under tre dagar samlar vi kompetenta producenter och låtskrivare för att skapa musik ihop i en kreativ och professionell studiomiljö. Deltagarna på Sensus Writes blir tilldelade leads, det vill säga skarpa uppdrag från skivbolag och A&R’s som letar låtar till sina artister men de har även en möjlighet att skapa fritt tillsammans i studion.


Årets ledare för Sensus Writes 2021 är producenterna och låtskrivarna Selen Özan och Fredrik Sonefors. Selen och Fredrik är etablerade musikskapare som bland annat gjort musik för melodifestivalen, Miriam Bryant, Veronica Maggio och Norlie KKV. De kommer under låtskrivarcampets gång dela med sig av sin kunskap och fungera som kreativt bollplank och stöd i skapandet.

Totalt 12 personer kommer delta. Låtskrivandet kommer ske i mindre grupper i nyrenoverade studios. Utöver låtskrivandet kommer dagarna fyllas av inspirerande föreläsningar i branschkunskap, låtskrivande och workshops.

Sensus Writes är ett låtskrivarcamp för dig som:
- Är låtskrivare eller producent
- Vill bredda ditt kontaktnät och hitta nya samarbeten
- Vill göra musik inom genrerna pop, urban eller elektroniskt
- Har studiecirkel hos Sensus studieförbund
Om du ännu inte bedriver en studiecirkel besök www.startacirkel.se så hjälper vi dig.

Kursavgift: 2500 kr
I kursavgiften ingår boende tre nätter, resa tur och retur, frukost och lunch samtliga dagar samt middag fredag kväll. Kontakta din kontaktperson på Sensus för möjlighet att nyttja studiecirkelstöd som betalning.

Sista ansökningsdag: 11 oktober

Sensus Writes 2020