Hitta dina kreativa uttryck i sommar

Ägna en sommarvecka åt att skriva, måla, dansa och sjung dig fram till nya kreativa vägar i ditt liv.

 • Startdatum

  Måndag 30 juli 2018

 • Tid

  Kl 09.00 - 14.00

 • Plats

  Sensus Malmö, plan 3,

 • Pris

  1750.00 kr

 • Omfattning

  5 tillfällen
  30 studietimmar à 45min

Eftersom personen inte är myndig behöver vi en målsman som betalningsmottagare

Du har valt en annan betalare

Din ansökan bearbetas...

Anmäl dig här

Mindre än 12 platser kvar. Påminn mig

Din ansökan bearbetas...
En påminnelse till din e-post adress eller ditt telefonnummer är redan registrerat.
Fel uppstod vid registrering av påminnelse, vänligen verifiera att du har fyllt i en korrekt e-post adress och telefonnummer.
Påminnelse registrerad.
Anmäl dig på www.sensus.se
En kurs för dig som vill utforska din kreativitet samtidigt som du tittar inåt och märker dig själv och dina gränser, som känner att du önskar lite inre omsorg och vill undersöka vad hjärtat sjunger om. För dig som arbetar kreativt i vardagen och längtar efter fördjupning eller för dig som har en längtan efter mera uttryck och kreativitet i ditt liv. .
Ibland känns livet lite tungt och besvärligt. Kanske tycker vi att det känns som det ligger grå filt ligger över tillvaron, eller kanske upplever vi ett tryck bakom bröstbenet. Eller har svårt att sova. Vi känner oss kanske stressade. Kanske kallar vi det ångest.

I gestalt terapi säger man: ”Anxiety is hold back exitement”.

Det man menar med det är att när vi håller tillbaka vårt autentiska känsloladdade uttryck så får vi ångest. Vi behöver uttrycka oss. Det finns energi i ångesten och oron som behöver ta plats.
Kroppen och själen vill uttrycka sig- uttrycka glädje, sorg, aggression och sexualitet/kreativitet.

Vi kan behöva sätta punkt, sätta ner foten och stänga dörren. Eller så behöver vi öppna den. Öppna ett fönster och skriva en dikt. Måla. Kanske behöver vi rasa ut, och få folk att backa eller med andra ord: Sätta våra gränser. Kanske behöver vi busa och tramsa för att hitta vår lust. Eller skriva det där kärleksbrevet?

Uttrycka oss för att skapa rum omkring oss. Rum för att leva och andas.

På den här helgkursen arbetar vi med det som är, det som poppar upp hos var och en i de olika övningarna. Vi tittar på vad som hindrar oss från att vara närvarande i livet. Det som står mellan oss och vår potential att känna, vara, uttrycka oss och gå efter det vi önskar och behöver. Vi lyfter på locket och låter den innestängda energin få ett uttryck.

Du kommer i olika övningar att få olika möjligheter att uttrycka dig. Primärt kommer vi att arbeta med att måla och skriva, men du kommer själv att få möjlighet att välja ditt uttrycks sätt och det som passar dig bäst. Dans, rörelse och röst kan också ingå om deltagarna vill.

Gruppen kommer att bestå av minst 4 och max 12 deltagare.

Vi arbetar på i Sensus, fina lokaler mitt i Malmö där det också finns en stor terrass och möjlighet att sitta ute och arbeta vid fint väder.

Vi kommer i olika övningar att arbeta kreativt och undersökande med måleri, text, sång och rörelse i hela processen.

Du behöver inte ha någon speciell förkunskap och det kreativa arbetet kommer att anpassas efter deltagarnas behov, lust och mod.

Ledare


Petra Lindblom är auktoriserad gestalt terapeut med bakgrund som skådespelerska och teaterpedagog. Jag har alltid varit intresserad av kreativitet/konst och hur det påverkar vår livskänsla när vi finner en plats för vårt autentiska uttryck och delar det med andra. När vi väljer sårbarheten och det levande. I vardagen med måsten, ansvar och många krav kan det vara svårt att hinna med och denna kurs kan vara ett sätt att hinna i kapp och landa i en fördjupad självkänsla och närvaro i livet.

Tid


kl 9-14 varje dag 30 juli-3 augusti

Anmälningsvillkor

- Enligt svensk lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59) har du 14 dagars ångerrätt från det att vi bekräftat din anmälan. Det betyder att du utan att ange skäl eller att bli debiterad avgifter har rätt att ångra din anmälan.
- När ångerrätten förfallit kan du avanmäla dig fram till 14 dagar före start utan att ange orsak eller bli debiterad några avgifter genom att kontakta oss.
- Vid anmälan till denna aktivitet tillämpas i övrigt Sensus allmänna anmälningsvillkor för konsument.

Läs Sensus anmälningsvillkor i sin helhet

Arrangemangsnummer

316525

Taggar

x
Tack för ditt meddelande. Vi kontaktar dig så fort som möjligt.
Ditt meddelande kunde inte skicka pga. ett tekniskt fel.