Helgkurs medicinsk qi gong & mindfulness

Fördjupningskurs Dong gong, Biyun-metoden, steg 2 Stressad? Få återhämtning & livskvalitet i din vardag. Hitta balans i ditt liv och få ökad energi. Få träningsmetoder som gör dig rörligare och smidigare.

 • Startdatum

  Lördag 03 mars 2018

 • Tid

  Kl 10.00 - 18.00

 • Plats

  Sensus Studieförbund Uppsala,

 • Pris

  1600.00 kr

 • Omfattning

  2 tillfällen
  12 studietimmar à 45min

Eftersom personen inte är myndig behöver vi en målsman som betalningsmottagare

Du har valt en annan betalare

Din ansökan bearbetas...

Anmäl dig här

Mindre än 8 platser kvar. Påminn mig

Din ansökan bearbetas...
En påminnelse till din e-post adress eller ditt telefonnummer är redan registrerat.
Fel uppstod vid registrering av påminnelse, vänligen verifiera att du har fyllt i en korrekt e-post adress och telefonnummer.
Påminnelse registrerad.
Anmäl dig på www.sensus.se
Fördjupningskurs i medicinsk qi gong - dong gong (Biyun steg 2) - för dig som tidigare gått grundkurs i Biyun-metoden steg 1 (t.ex. jichu gong, delfinkraftens qi gong, fredskraftens qi gong, senior qi gong).
Helgkursen innehåller även meditation/stilla qi gong, samt fördjupning om traditionell kinesisk medicin (TKM) och dess syn på hälsa och friskvård.

Om metoden
Biyun-metodens grundkurser främjar kroppens egen läkeförmåga och öppnar upp för cirkulationen. Grundträningen stimulerar kroppens alla akupunkturpunkter och reglerar qi, blodflöde och andning på ett naturligt sätt. Steg 1 innefattar rörelser för de kroppsdelar som till vardags lätt blir uttröttade, förslitna eller skadade. Härigenom kan qi och blod stimulera stela muskler, leder och senor och leda bort det som blockerar och täpper till.

Dong gong, steg 2 Biyun-metoden, ger andra hälsoeffekter då metoden går djupare och arbetar med t.ex. skelettet. Dong Gongens mjuka och graciösa rörelser har fascinerat tusentals utövare genom åren och hjälper att lugna kroppen och sinnet. Dong Gong är särskilt effektivt för att minska kroppens stressnivå och därmed stärka hälsan och välbefinnandet. Den motverkar bl.a. kroniska sjukdomar och obalanser. Dong gong utövas stående och inleds med avslappning och avslutas med massage. Andningen är naturlig. Rörelserna är nya i metoden liksom fokus och koncentrationens djup. De böljande rörelserna är friare, mjukare och mer dansliknande än i grundkurserna. Medan du i grundkursen arbetade med nei qi (invärtes livskraft) så fokuserar fortsättningskursen, dong gong, på wai qi (yttre livskraft), att fylla på med livskraft från naturen.

Förkunskaper


Kursen är en fördjupningskurs (steg 2 i Biyun-metoden) och riktar sig till dig som har gått grundkurs i Biyun-metoden steg 1 tidigare (t.ex. jichu gong, delfinkraftens qi gong, fredskraftens qi gong, senior qi gong). .

Tid


lördag 3 mars Tid: 10-18.00
söndag 4 mars Tid: 10-16.00

Kursavgift


1600:- inkl cd, bok o fika

Tillgänglighet


Sensus lokaler är tillgänglighetsanpassade och kan vid behov utrustas med T-slinga. Vi finns på plan 5, som nås via hiss i gränden till vänster om huvudentrén eller via trapphus 3. Vi vill att våra lokaler ska vara tillgängliga för alla deltagare. hör gärna av dig om du har frågor eller förslag på förbättringar.

Kontakt & information


För mer info, kontakta Anna Lundstedt 0704- 24 27 24
anna@akkabalans.se
Titta gärna in på ledarens hemsida för mer information
www.akkabalans.se

Välkomna med er anmälan!

Anmälningsvillkor

- Enligt svensk lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59) har du 14 dagars ångerrätt från det att vi bekräftat din anmälan. Det betyder att du utan att ange skäl eller att bli debiterad avgifter har rätt att ångra din anmälan.
- När ångerrätten förfallit kan du avanmäla dig fram till 14 dagar före start utan att ange orsak eller bli debiterad några avgifter genom att kontakta oss.
- Vid anmälan till denna aktivitet tillämpas i övrigt Sensus allmänna anmälningsvillkor för konsument.

Läs Sensus anmälningsvillkor i sin helhet

Arrangemangsnummer

313716

Taggar

x
Tack för ditt meddelande. Vi kontaktar dig så fort som möjligt.
Ditt meddelande kunde inte skicka pga. ett tekniskt fel.