Helgkurs medicinsk qi gong & mindfulness

jichu gong, grundkurs Biyun-metoden, steg 1 Kom i balans och få ökad energi i vardagen. Hitta tillbaka till lekfullhet, livskraft och glädje tillsammans med andra! Få träningsmetoder som gör dig rörligare och smidigare.

 • Startdatum

  Lördag 26 maj 2018

 • Tid

  Kl 10.00 - 18.00

 • Plats

  Sensus Studieförbund Uppsala,

 • Pris

  1600.00 kr

 • Omfattning

  2 tillfällen
  12 studietimmar à 45min

Eftersom personen inte är myndig behöver vi en målsman som betalningsmottagare

Du har valt en annan betalare

Din ansökan bearbetas...

Anmäl dig här

Mindre än 12 platser kvar. Påminn mig

Din ansökan bearbetas...
En påminnelse till din e-post adress eller ditt telefonnummer är redan registrerat.
Fel uppstod vid registrering av påminnelse, vänligen verifiera att du har fyllt i en korrekt e-post adress och telefonnummer.
Påminnelse registrerad.
Anmäl dig på www.sensus.se
Grundkurser medicinsk qi gong
Medicinsk qi gong är en form av rörelsemeditation som utövas stående - inomhus eller utomhus - var som helst och den tid på dygnet som passar dig och din livsrytm bäst.
Varje träningspass inleds med en stående avslappning/kroppsscanning och avslutas med självmassage. Andningen är naturlig och träningen genomförs med slutna ögon. Med hjälp av långsamma, mjuka rörelser i kombination med koncentration och mental träning främjas kroppens egen läkeförmåga.

De fysiska rörelserna är enkla att lära in. Du får en CD med musik och instruktioner, bok eller kurskompendium med detaljerad beskrivning av alla rörelser, så att du kan träna hemma dagligen på egen hand efter avslutad kurs för att få så goda hälsoeffekter som möjligt.

Jichu Gong, som betyder grundmetod på kinesiska, är ett grundprogram som innehåller en systematisk genomgång av hela kroppen.

Genom att rikta uppmärksamheten till den kroppsdel som är i rörelse och fokusera på hur den stärks och främjas ökar cirkulationen i kroppens delar och inre organ. Du tänjer och sträcker på kroppen och ökar därmed avspänning, smidighet och balans. Under kursen lär du dig ca 20 olika rörelsesekvenser.

Hela metoden är ca 30 minuter lång inkusive avslappning och massage. I kursen medföljer CD med instruktioner med Nikodemus Nygren och boken "Qi gong enligt Biyun" av Fan Xiulan m.fl.

Förkunskaper


Inga förkunskaper krävs.

Tid


Lördag 26 majTid: 10-18.00
Söndag 27 maj Tid: 10-16.00

Kursavgift


1600:- inkl cd, bok o fika

Tillgänglighet


Sensus lokaler är tillgänglighetsanpassade och kan vid behov utrustas med T-slinga. Vi finns på plan 5, som nås via hiss i gränden till vänster om huvudentrén eller via trapphus 3. Vi vill att våra lokaler ska vara tillgängliga för alla deltagare. hör gärna av dig om du har frågor eller förslag på förbättringar.

Kontakt & information


För mer info, kontakta Anna Lundstedt 0704- 24 27 24
anna@akkabalans.se
Titta gärna in på ledarens hemsida för mer information
www.akkabalans.se

Välkomna med er anmälan!

Anmälningsvillkor

- Enligt svensk lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59) har du 14 dagars ångerrätt från det att vi bekräftat din anmälan. Det betyder att du utan att ange skäl eller att bli debiterad avgifter har rätt att ångra din anmälan.
- När ångerrätten förfallit kan du avanmäla dig fram till 14 dagar före start utan att ange orsak eller bli debiterad några avgifter genom att kontakta oss.
- Vid anmälan till denna aktivitet tillämpas i övrigt Sensus allmänna anmälningsvillkor för konsument.

Läs Sensus anmälningsvillkor i sin helhet

Arrangemangsnummer

313715

Taggar

x
Tack för ditt meddelande. Vi kontaktar dig så fort som möjligt.
Ditt meddelande kunde inte skicka pga. ett tekniskt fel.