Helgkurs medicinsk qi gong & mindfulness

delfinkraftens qi gong, grundkurs Biyun-metoden, steg 1 Stressad? Få återhämtning & livskvalitet i din vardag. Hitta balans i ditt liv och få ökad energi. Få träningsmetoder som gör dig rörligare och smidigare.

 • Startdatum

  Lördag 11 november 2017

 • Tid

  Kl 10.00 - 18.00

 • Plats

  Sensus Studieförbund Uppsala,

 • Pris

  1500.00 kr

 • Omfattning

  2 tillfällen
  12 studietimmar à 45min

Eftersom personen inte är myndig behöver vi en målsman som betalningsmottagare

Du har valt en annan betalare

Din ansökan bearbetas...

Anmäl dig här

Mindre än 10 platser kvar. Påminn mig

Din ansökan bearbetas...
En påminnelse till din e-post adress eller ditt telefonnummer är redan registrerat.
Fel uppstod vid registrering av påminnelse, vänligen verifiera att du har fyllt i en korrekt e-post adress och telefonnummer.
Påminnelse registrerad.
Anmäl dig på www.sensus.se
Grundkurser medicinsk qi gong
Medicinsk qi gong är en form av rörelsemeditation som utövas stående - inomhus eller utomhus - var som helst och den tid på dygnet som passar dig och din livsrytm bäst.
Varje träningspass inleds med en stående avslappning/kroppsscanning och avslutas med självmassage. Andningen är naturlig och träningen genomförs med slutna ögon. Med hjälp av långsamma, mjuka rörelser i kombination med koncentration och mental träning främjas kroppens egen läkeförmåga.

De fysiska rörelserna är enkla att lära in. Du får en CD med musik och instruktioner, bok eller kurskompendium med detaljerad beskrivning av alla rörelser, så att du kan träna hemma dagligen på egen hand efter avslutad kurs för att få så goda hälsoeffekter som möjligt.

Delfinkraftens Qi Gong
Ny spännande metod som utgår från delfinens rörelser och ljudningar. Inom den traditionella kinesiska medicinen finns visdom om hur speciella ljud kan användas för att främja de inre organen och hälsan.

Du kan välja att träna hela programmet på 30 minuter eller kortare träningspass på ca 5 minuter under dagen - idealiskt för den som vill föra in meditativ rörelseträning i sitt vardagsliv.

I kursmaterialet ingår en CD med instruktioner med Marie Bergman, sångerska och qi gong-instruktör. Den klassisk kinesiska bakgrundsmusiken på CDn, havsljuden och delfinernas sång och kommunikation – klickningar, knarrningar och visslingar - förmedlar glädje, frid och lekfullhet.

Metoden arbetar med sjukdomar och obalanser som t.ex. stress, nedstämdhet, övervikt, sömnsvårigheter, allergier, astma, reumatism, besvär från mag- och tarmsjukdomar m.m.

Delfinkraftens qi gong växte fram i ett samarbetsprojekt med Örebro universitet, Instutionen för Idrott och Hälsa, bl. a. för att utbilda svensk sjukvårdspersonal och spa-terapeuter.


Förkunskaper


Inga förkunskaper krävs.

Tid


lördag 11 november Tid: 10-18.00
söndag 12 november Tid: 10-16.00

Kursavgift


1500:- inkl cd, bok o fika

Tillgänglighet


Sensus lokaler är tillgänglighetsanpassade och kan vid behov utrustas med T-slinga. Vi finns på plan 5, som nås via hiss i gränden till vänster om huvudentrén eller via trapphus 3. Vi vill att våra lokaler ska vara tillgängliga för alla deltagare. hör gärna av dig om du har frågor eller förslag på förbättringar.

Kontakt & information


För mer info, kontakta Anna Lundstedt 0704- 24 27 24
anna@akkabalans.se
Titta gärna in på ledarens hemsida för mer information
www.akkabalans.se

Välkomna med er anmälan!

Anmälningsvillkor

- Enligt svensk lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59) har du 14 dagars ångerrätt från det att vi bekräftat din anmälan. Det betyder att du utan att ange skäl eller att bli debiterad avgifter har rätt att ångra din anmälan.
- När ångerrätten förfallit kan du avanmäla dig fram till 14 dagar före start utan att ange orsak eller bli debiterad några avgifter genom att kontakta oss.
- Vid anmälan till denna aktivitet tillämpas i övrigt Sensus allmänna anmälningsvillkor för konsument.

Läs Sensus anmälningsvillkor i sin helhet

Arrangemangsnummer

312991

Taggar

x
Tack för ditt meddelande. Vi kontaktar dig så fort som möjligt.
Ditt meddelande kunde inte skicka pga. ett tekniskt fel.