BENGTSFORS

Yoga - olika varianter, bl a Yoga online

Vill du lära dig yoga? Regelbunden yogapraxis kan sänka kolesterolet och blodtrycket och minska vilopulsen. Förutom friskare kropp så kan du hitta glädjen, släppa det gamla och omfamna det nya med yoga. Njut av stor uppskattning av vad som är och hitta stor spänning i det som kommer att komma. I samarbete med Annalisa Börjesson.

Startdatum

Se beskrivning

Veckodag

Se beskrivning

Tid

Se beskrivning

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Gå in på Organic Living hemsida för mer information.

Ledare

Ledare är Annalisa Börjesson som också driver Organic Living Yoga & Massage i Bengtsfors. Annalisa har bl. a. en bakgrund som Sports Massage Therapist och Fitnessinstruktör. Organic living

De yogavarianter som Annalisa erbjuder: Online yogapass, Yin yang, FlowFysiska grupper ( mycket begränsat pga coronarestriktioner)

Pris

Online pass 120 kr/pass, Paketpris: 550 kr/ 6 gånger

Info och anmälan

Mer info och anmälan ring 073-0743 454 eller mejla: annalisa@organicliving.nu

Covid-19

Sensus vill bidra till att minska spridningen av coronaviruset men samtidigt underlätta sociala kontakter. Vi följer myndigheternas rekommendationer. Det finns aktiviteter digitalt, utomhus samt inomhus. Vid fysiska träffar inomhus är deltagarantalet begränsat till ett för lokalen lämpligt antal.

Arrangemangsnummer: 183404

Kontaktperson

För Frågor Kontakta Bengtsforskontoret

dalsland@sensus.se

0531-61181

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.