Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

BENGTSFORS

Yoga - olika varianter

Vill du lära dig yoga? Regelbunden yogapraxis kan sänka kolesterolet och blodtrycket och minska vilopulsen. Förutom friskare kropp så kan du hitta glädjen, släppa det gamla och omfamna det nya med yoga. Njut av stor uppskattning av vad som är och hitta stor spänning i det som kommer att komma.

Startdatum

Löpande intag

Veckodag

Se beskrivning

Tid

Se beskrivning

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Ledare

Ledare är Annalisa Börjesson som också driver Organic Living Yoga & Massage i Bengtsfors. Annalisa har bl. a. en bakgrund som Sports Massage Therapist och Fitnessinstruktör. Organic living

De yogavarianter som Annalisa erbjuder:

  • Yoga Flow
  • Yin Yoga
  • Yin-Yang Yoga After Work
  • Rise & Shine morgon Yoga
  • Lunch Yoga

Pris

130:- / gång 1400:- / termin

Info och anmälan

Mer info och anmälan gå in på Organic living eller ring 0737-743 454

Arrangemangsnummer: 183404

Kontaktperson

För Frågor Kontakta Bengtsforskontoret

dalsland@sensus.se

0531-61181

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.