Hem
Translate this page

Translate this site

Select your language in the dropdown menu below

Distans

Workshop Sjung med hela din röst

Många upplever att de inte får ihop sitt register; att de har två röster och att de är bekväma antingen i sin bröströst eller sin huvudröst. I den här workshopen fokuserar vi på att bottna i röst och kropp, att vara närvarande och på att använda hela rösten hela tiden. Du får konkreta övningar som ”limmar ihop” rösten och ger dig tillgång till hela ditt register. Workshopen hålls av pedagogen och sångaren Malin Foxdal.

Startdatum

20 juni 2021

Veckodag

Söndag

Tid

Kl 16:30 - 17:15

Omfattning

1 tillfälle, 1 studietimmar

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Pedagog

Malin Foxdal har varit frilansande artist sedan sin examen från Musikhögskolan 2004. Hennes säregna blandning av svensk folkmusik och visa med influenser från amerikansk folkmusik och blues, har vunnit både publikens och kritikernas hjärtan. En gränslös sångerska, med maximalt sceniskt uttryck. Personlig och inlevelsefull, med allt från folkmusik och visor till konstmusik och berättarteater på repertoaren har hon trollbundit publik i hela landet såväl som Europa, USA och Asien. Hon har genom åren samarbetat med bl a Peter Carlsson & Blå Grodorna, Lena Willemark, Sofia Karlsson, Bengan Jansson & Kalle Moraeus, Mikael Samuelsson, listan kan göras lång... Hon har även lång erfarenhet som sångpedagog, artistcoach, kursledare och arrangör av vokalmusik. Bl a har hon varit solist och gästdirigent vid Uppsala Nationskörsfestival och startade 2007 en Folkmusikkör i Stockholm, som fortfarande är verksam. I sin nystartade Akademi ger hon nu sångundervisning online via videolektioner och zoom-möten. . Läs mer om Malin här.

Denna aktivitet sker i samarbete mellan Vocal Camp och Blekinge Jazz & World. Läs mer här.

Anmälan

Swisha din deltagaravgift till A Cappella South Sweden 123 088 2118. Studerande unga (max 24 år) går kostnadsfritt. Vidare info och Zoomlänk till workshopen kommer via mejl när det närmar sig. Här hittar du alla aktiviteter som ingår i Vocal Camp. OBS: Anmälan krävs till varje aktivitet, men ett avgiftstak på 300 kr finns, oavsett hur många aktiviteter du deltar i under Vocal Camp 2021. Det går bra att swisha totalsumman för alla aktiviteter du deltar i.

Vocal Camp Digital Edition

Workshopen ingår i Vocal Camp Digital Edition som pågår 20-24 juni. Veckan innehåller en mängd workshopar, masterclasses och andra aktiviteter med flera högt meriterade och erfarna sångare och pedagoger. Läs mer om och följ Vocal Camp Digital Edition (VCDE) på Facebook

Vocal Camp Digital Edition arrangeras genom ett samarbete mellan A Cappella South Sweden, Kulturrådet, Musik i Blekinge, Region Blekinge, Ronneby kommun, Ronneby musikförening, Sensus studieförbund, Ung i kör och Åryds Sparbanksstiftelse.

Kontaktperson