Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Workshop om Aktiva Åtgärder

Efter föreläsningen finns det möjlighet att gå en fördjupande workshop om aktiva åtgärder-den del i Diskrimineringslagen som handlar om arbetet för att skapa mer jämlika arbetsplatser.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 13:00 - 15:00

Omfattning

1 tillfälle, 3 studietimmar

Plats

DistansZoom

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Fler än 5 platser kvar

Vi utgår Diskrimineringslagens krav på att arbetsgivare ska arbeta med att förebygga diskriminering och främja lika rättigheter och möjligheter i samverkan med arbetstagarna/facket. Med utgångspunkt i era verksamheters arbete med aktiva åtgärder diskuterar vi vad som skulle kunna utvecklas och vad facket roll är.

Här kan du läsa mer om Rättighetscentrum Dalarna

Rättighetscentrum Dalarna

Ledare

Klara Nygren. Klara är en van utbildare och processledare och är verksam inom både Rättighetscentrum Västerbotten, Rättighetscentrum Dalarna och Diskrimineringsbyrån Gävleborg.

Zoom

Föreläsningen hålls digitalt på Zoom. Det är viktigt att dina tekniska verktyg fungerar för att du ska kunna tillgodogöra dig utbildningen. Vi rekommenderar därför att du loggar in på Zoom-länk via din mobil eller en surf-platta, alternativt en extern dator för att länken och utbildningen ska fungera. Vid frågor om Zoom eller teknisk support, kontakta gärna ledaren Klara Nygren på 070-3034762 eller klara.nygren@sensus.se

Länk

Länk till Worshopen

VARMT VÄLKOMMEN med din anmälan!

Arrangemangsnummer: 320953

Kontaktperson