Hem
Translate this page

Translate this site

Select your language in the dropdown menu below

Distans

Workshop och masterclass Fyra knep för att förbättra samsjungning

Hur kan man förbättra samsjungning och intonation i sin grupp och kör? Med hjälp av en grupp på plats ”live” går vi genom olika konkreta sätt att förbättra gruppen. Olika metoder visas och du har möjlighet att ställa frågor under tiden vi jobbar. Workshopen hålls av pedagogen och sångaren Staffan Paulson.

Startdatum

23 juni 2021

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 20:00 - 20:45

Omfattning

1 tillfälle, 1 studietimmar

Plats

På distans

Pris

30 kr

Det finns möjlighet för en liten vokalgrupp (3-5 pers) att delta fysiskt i masterclassen som sänds från Lund. Har din grupp intresse för det, så ange det i anmälan.

Pedagog

Staffan Paulson har under många år sjungit i och arrangerat för körer och vokalgrupper, inte minst den internationellt turnerande gruppen Vocal Six. Staffan undervisar i kör och ensemble på Lars-Erik Larsson-gymnasiet i Lund och ibland även på Musikhögskolan i Malmö. Dessutom håller han otaliga workshops och kördagar runt om i landet. Läs mer om honom och hitta flera av hans arrangemang här.

Anmälan

Swisha din deltagaravgift till A Cappella South Sweden 123 088 2118. Studerande unga (max 24 år) går kostnadsfritt. Vidare info och Zoomlänk till workshopen kommer via mejl när det närmar sig. Här hittar du alla aktiviteter som ingår i Vocal Camp. OBS: Anmälan krävs till varje aktivitet, men ett avgiftstak på 300 kr finns, oavsett hur många aktiviteter du deltar i under Vocal Camp 2021. Det går bra att swisha totalsumman för alla aktiviteter du deltar i.

Vocal Camp Digital Edition

Workshopen ingår i Vocal Camp Digital Edition som pågår 20-24 juni. Veckan innehåller en mängd workshopar, masterclasses och andra aktiviteter med flera högt meriterade och erfarna sångare och pedagoger. Läs mer om och följ Vocal Camp Digital Edition (VCDE) på Facebook

Vocal Camp Digital Edition arrangeras genom ett samarbete mellan A Cappella South Sweden, Kulturrådet, Musik i Blekinge, Region Blekinge, Ronneby kommun, Ronneby musikförening, Sensus studieförbund, Ung i kör och Åryds Sparbanksstiftelse.

Kontaktperson