VÄSTERVIK

Musikworkshop med Sabina Wärme

Välkommen på en heldag i musikskapande med artisten, producenten och kompositören Sabina Wärme!

Startdatum

4 juli 2019

Dagar

Torsdag

Tid

Kl 10:00 - 15:00

Omfattning

1 tillfällen, 8 studietimmar

Pris

Kostnadsfritt

Du får lära dig metoder i att skriva låttexter och att producera digital musik. Kursen är kostnadsfri och riktar sig till dig som är mellan 12-15 år och passar både nybörjare och dem som har erfarenhet av att skapa musik sedan tidigare! Vi kommer främst att arbeta elektroniskt i programmen Logic Pro X och/eller Garageband.

Observera:
Alla deltagare behöver tillgång till egen enhet (dator/surfplatta/telefon) med musikprogrammen Logic eller Garageband installerade samt ett par hörlurar. Du tar alltså med dig detta själv. Om du vill gå kursen tillsammans med en kompis och dela dator/Ipad, istället för att ta med egen, så går det bra. Skriv då i anmälan vem du vill gå kursen med och vem av er som har dator/surfplatta/telefon och vilket musikprogram ni har. Om du har ett annat musikprogram går det bra, men kursen utgår från Logic. Vissa musikprogram har en kostnadsfri prövoperiod om man inte redan har ett musikprogram på sin dator/surfplatta/mobiltelefon. Det finns en dator tillgänglig att låna av Sensus studieförbund, men då måste man meddela i anmälan att man vill använda den.

Högst 15 personer kan delta i kursen.

Om Sabina Wärme:
Sabina Wärme är musiker, kompositör och producent, mestadels inom genren elektronisk musik och pop. Hon har skrivit musik för såväl egna band som för olika typer av scenkonstföreställningar och kortfilm. Sabina driver även kvinno- och transseparatistiska independentbolaget ANNA/ANNA RECORDS.

Arrangemangsnummer: 102383

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.