Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

SUNDSVALL

Work-shop "Skapande kör för alla" med Ing-Mari Janzon

Längtar du efter förnyelse i din kör? Vill du prova på att arbeta med scenisk framställning? Söker du nya ”Knep & Knåp" för körledarens akutväska?

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 9:30 - 13:30

Omfattning

1 tillfälle, 4 studietimmar

Plats

Se beskrivning

Pris

600 kr

Antal platser kvar

Fler än 5 platser kvar

Välkommen till en workshop där du får ny inspiration och energi på temat:

SKAPANDE KÖR FÖR ALLA ÅLDRAR - med musiken i centrum och leken som form.

Intresset för att använda dramatiska och koreografiska element i en körkonsert växer. I denna workshop, som leds av Ing-Mari Janzon, får du som körledare konkreta verktyg att använda i skapandet av gudstjänster och konserter som är unika! Hon ger dig metoder för att inspirera dina körsångare till att våga ”ta plats på scenen” och fånga publiken/församlingen med sin totala närvaro.
Ing-Mari arbetar på ett lekfullt sätt med olika improvisationsövningar för att iscensätta körmusik med rörelsegestaltning anpassad efter körsångarnas förutsättningar. I en recension gällande Skapande Kör* i KMT, Kyrkomusikernas tidning, skriver Joakim Kruse, organist och körledare,
”Är du en av oss körledare, som en vanlig tisdag, mitt i terminen kan känna energi- och idétorka inför kvällens repetition och undra: Hur ska jag kunna göra sångarnas övning givande och rolig och tillföra nya dimensioner? Här är en bok för oss. Den är en källa att ösa ur, både vid uppvärmning och som mellanaktivitet för att rensa hjärnan, vila rösten- men inte minst med syfte att vidga sångarnas vyer, bryta de invanda mönstren, tänja på gränser och skapa nya band i kören.”

Datum och tid:

Den 5/9 kl.09:30-13:30 (fika ca kl.11:00)

Plats:

Sundsvalls

Sista dag för anmälan:

19/8

Pris:

600 kr

Ledare:

Ing-Marie Janzon Ing-Marie är sångpedagog, kyrkomusiker, körledare och författare till fyra böcker med fokus på röstutveckling och skapande kör. Hon arbetar med körsång och sångare i alla åldrar och på alla nivåer. Innovation och är en viktig drivkraft i hennes liv. Hon söker ständigt nya vägar med stort engagemang för metodik och pedagogik. Idag arbetar hon som konsult med uppdrag via sitt eget företag, RESONANS Ing-Mari Janzon AB. Ing-Mari är en mycket uppskattad och flitigt anlitad workshopledare, föreläsare och röstcoach med hela Sverige som arbetsfält. Hemsida/Blogg: www.resonans.nu

Arrangemangsnummer: 412937

I samarbete med

Ledare

Christina Sjöstedt

Kontaktperson

Kontor