Distans

Webinarium: Vill du träna civilkurage med oss?

Lär dig att ingripa mot orättvisor, diskriminering och rasism

Datum

9 december 2020

Dag

Onsdag

Tid

Kl 16:30 - 18:00

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Innehåll

Tillsammans med utbildade tränare får du öva och experimentera med olika tekniker i hur en kan ingripa i situationer präglade av maktmissbruk, orättvisa, rasism och diskriminering. I träningen arbetar vi med realistiska situationer som ofta uppstår i vardagen och på arbetet t.ex. härskartekniker, homofobiska, rasistiska eller sexistiska uttryck i fikarummet. Du kan själv komma med önskemål kring situationer och ämnen att arbeta med. Genom träning utvecklar du en kortare reaktionsförmåga, lär dig bemästra olika typer av tekniker och blir därmed rustad att ingripa i flera olika typer av situationer. Träning ger färdighet.

Träningen sker i samverkan mellan Vardagens Civilkurage och Antidiskrimineringsbyrån Stockholm Norr.

Vardagens Civilkurage (VC) är en organisation som arbetar för aktivistiskt medborgarskap, delaktighet och demokrati på gräsrotsnivå. Antidiskrimineringsbyrån Stockholm Norr arbetar för ett samhälle fritt från diskriminering. Anmälan sker till: kontakt@antidiskrimineringstockholm.se

Plats: På den digitala lärplattformen Zoom via datorn, länk kommer till din e-postadress i bekräftelse på din anmälan. Om det går ändrar vi till en fysisk träff i Stockholm, allt beror på pandemins utveckling.

Pris: Kostnadsfritt

Arrangemangsnummer: 317907

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.