Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Distans

Webinarium: Tryggare rum

Verktyg för inkludering i ideella organisationer

Datum

17 november 2020

Dag

Tisdag

Tid

Kl 18:00 - 19:30

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Innehåll

För dig som vill vara med och skapa goda förutsättningar för att deltagare i er verksamhet ska känna sig tryggare och mer inkluderad i gruppen.

  • Grunden: inkludering, normer och diskriminering
  • Situationer: Vi tittar på situationer där risker för exkludering och diskriminering kan uppstå.
  • Skapa förutsättningar: Hur kan jag som ledare förhålla mig och skapa förutsättningar för inkludering i en grupp?
  • Förslag och uppslag: Vi tittar på konkreta förslag på hur risker kan byggas bort.

Kostnadsfritt men anmälan krävs.

Arrangör: Sensus och Antidiskrimineringsbyrån Stockholm Norr

Antidiskrimineringsbyrån Stockholm norr är en politiskt fristående antidiskrimineringsbyrå som ger kostnadsfri rådgivning, utbildar och informerar om diskriminering, inkludering och mänskliga rättigheter samt deltar i olika arrangemang för att lyfta frågor kring diskriminering och inkludering. Verksamheten drivs med medel av MUCF.

Plats: På den digitala lärplattformen Zoom via datorn, länk kommer till din e-postadress i bekräftelse på din anmälan. Om möjligt så ändrar vi om det till en fysik träff i Stockholm. Allt beror på status på pandemin.

Arrangemangsnummer: 315631

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.