Bild: Scandinav Bildbyrå

MALMÖ

Vuxendialog 2023

Välkommen till en kurs som utgår från Vuxendialogkonceptet

Startdatum

2 mars 2023

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 9:00 - 16:00

Omfattning

2 tillfällen, 14 studietimmar

Plats

Sensus MalmöSamförstånd

Södra Vallgatan 5 21140 MALMÖ

Pris

990 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Vuxendialog är en enkel modell för samtalsgrupper, där deltagarna talar personligt om angelägna livsfrågor.

En tydlig struktur och metodik ger var och en utrymme att tala om sina erfarenheter och tankar samt att lyssna och reflektera. Dialoggruppen ger möjlighet till personliga möten på lika villkor. Vuxendialog används i vitt skilda grupper och i olika sammanhang.

Konceptet passar lika bra i en föräldragrupp, en samtalsgrupp i en kyrka som bland arbetskamrater/personal på en arbetsplats, eller bland en grupp vänner. Det kan också användas i mötet med en patientgrupp, i folkhälsoarbete eller i integrationsarbete.

Utbildningen syftar till att varje deltagare ska få dels en upplevelse av vad Vuxendialog är genom att prova på metoden dels en teoretisk förståelse.

​ Kursen sträcker sig över en heldag den 2 mars och en halvdag den 7 mars.

Anmälan

Anmäl dig senast 15 februari. Först till plats gäller! I deltagaravgiften (990 kr.) ingår material och fika. Lunch ordnas på egen hand.

Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar kursen efter rådande omständigheter. Vi är en liten grupp som träffas, har tillgång till stora lokaler och god ventilation. Om restriktionerna/rekommendationerna vid gällande datum är sådana att kursen inte bör ges, förbehåller vi oss rätten att ställa in kursen.

Glöm inte att fylla i ANNAN BETALARE i din anmälan om du inte ska betala som privatperson.

Arrangemangsnummer: 323696

Ledare

Elisabeth Bergagård

Kontaktperson