Foto: Daniel Gustafsson

STOCKHOLM

Vuxen balett Nivå 2, torsdagar kl. 18:30

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 18:30 - 19:45

Omfattning

14 tillfällen, 14 studietimmar

Pris

2800 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Innehåll och upplägg

Fortsättningskurs där vi fördjupar oss i balettens grunder, övningar vid stången och mitten för att så småningom göra längre kombinationer. Allt med noggrannhet och dansglädje.

Datum

Torsdagar kl.18.30-19.45. Start vecka 35, 29/8 Ej v.44.

Förkunskaper

För dig som har viss dansvana eller minst 2 terminer.

Kursledare

Betina Marcolin, solist från Kungliga Operan.

Klädsel

Dans/träningskläder, teknikskor.

Övrigt

Möjlighet att ta igen missad lektion. Tränar du redan 1 ggr i veckan och vill träna flera gånger finns även möjlighet att köpa klippkort 7ggr.

Rabatt

Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du som deltagare rabatt på våra kurser. Läs mer

Arrangemangsnummer: 149923

Ledare

Betina Marcolin

Sedan tidig barndom har dansen varit mitt liv. Ursprungligen från Frankrike där jag fick det mesta av min dansare utbildning och med examen från Royal Academy of Dancing of London, fick jag leva ut min flickdröm om att bli ballerina med en solist karriär på Kungliga Operan.

Tåskorna är nu lagda på hyllan och jag finner stor tillfredställelse att sprida dansglädjen och danskonsten genom att undervisa den klassiska dansens specifika teknik för både stora som små.

Utbildad Callanetics-, Matt Pilates-, Mindfulness-Instruktör, Coach och med min erfarenhet som koreograf och iscensättare av föreställningar ser jag till att lektionerna ger dig bättre kroppsmedvetenhet, en stabil teknik och en glimt av balettens värld.

Jag ser framemot att leda dig och hjälpa dig att hitta din dansglädje.

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.