Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

BRÄKNE-HOBY

Vocal Camp 2022

Veckan innan midsommar, 19 – 23 juni pågår Vocal Camp för sångare i olika åldrar och på alla olika nivåer, som vill fördjupa och bredda sina kunskaper inom a cappella och stämsång. Boka redan nu in semester och medverka fysiskt på plats i Bräkne-Hoby. Välkommen till veckan som drar musiker och sångare från hela Norden och som sjuder av musikupplevelser! #sensushjärtakultur

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Se beskrivning

Tid

Se beskrivning

Plats

Se beskrivning

Pris

Se beskrivning

Veckan innehåller en mångfald workshops, masterclasses, konserter och andra aktiviteter, där du får stora möjligheter att utveckla dig utifrån din sångnivå. Fokus ligger på sång i mindre ensemble. Du kan delta tillsammans med din befintliga vokalgrupp och då få mycket hjälp i er ordinarie repertoar. Men du kan också delta som enskild och då sätter vi ihop dej med andra deltagare i lägerkonstellationer. Under samma vecka pågår Blekinge Jazz & World och samarbete runt vissa aktiviteter sker. Läs mer om BJW här.. Utöver de schemalagda aktiviteterna blir det förstås andra lägeraktiviteter som jam, lekar, bad m.m. Vissa aktiviteter kommer också att gå att delta i digitalt, mer info om det kommer längre fram.

Pedagoger

Staffan Paulson har under många år sjungit i och arrangerat för körer och vokalgrupper - inte minst den internationellt turnerande gruppen Vocal Six. Han undervisar i kör och ensemble på Lars-Erik Larsson-gymnasiet i Lund och finns också på Musikhögskolan i Malmö ibland. Dessutom blir det otaliga workshops och kördagar runt om i landet. Kika här för att läsa mer om honom och hitta flera av hans arrangemang i webshopen.Anette Castell har arbetat som sångpedagog i många år och undervisar såväl unga som vuxna, både enskilt och i grupp. Anette jobbar på gymnasieskolan Academy of Music and Business samt på St Sigfrids Folkhögskola. Förutom det pedagogiska är hon sångerska, skriver musik och driver olika musikaliska projekt.
Sara Söderström är coach inom Complete Vocal Technique (CVT) och undervisar nybörjare och proffs i alla genrer. Hon jobbar också som körledare sedan 15 år med meriter som bl.a. VM-guld i barbershop 2017. Under pandemin har vi kunnat vara med på flera zoom-aktiviteter sända från hennes egen verksamhet Chickenhouse Vocal Studio. Läs mer om Sara här.

Schema

Du kommer att få möta flera professionella musiker och pedagoger under veckan, i såväl aktiviteterna under dagarna som kvällskonserterna. De brukar också medverka i kvälls- och nattjammen, så alla möjligheter finns att få sjunga tillsammans med dem.
Varje dag inleds med frukost/fika och programmet för dagen startar sedan kl 9.30. Därefter är det workshopar, clinics, masterclasses, ensemblerep m.m. hela dagen fram till middagen kl 17.00. Vissa dagar är det aktiviteter även efter middagen. Alla kvällar finns möjlighet att gå på olika konserter, delta i jam eller i lägeraktiviteter m.m. Mer detaljerat program får man i inledningen på lägret. Lägret avslutas med lunch kl 13.00 sista dagen. Följ Vocal Camp på Facebook för att hålla dej uppdaterad om det senaste.

Deltagaravgifter

I deltagaravgifterna ingår alla aktiviteter, samtliga måltider (frukost, lunch, fika, middag), coaching, material m.m. Genom deltagande blir du automatiskt medlem i föreningen A Cappella South Sweden för hela 2022!

Studerande (ca 13 - max 25 år).
Vi vill att alla unga som vill ska kunna vara med och därför har vi en glidande skala på deltagaravgiften där du (och ev. dina vuxna) själva bestämmer vad ni har möjlighet att betala mellan 1900 och 2700 kr. I denna avgiften ingår övernattning på golv. Om även lägsta avgiften är för hög för dej – kontakta producent Camilla Bengtsson så pratar vi lösning.

Ordinarie pris.
Inackordering budget: 2700 kr. I denna avgiften ingår övernattning på golv.
Externat: 2500 kr. I denna avgiften ingår inte övernattning.
Kontakta Ulrika Berg på Blekinge folkhögskola angående annan logi.

Information om aktiviteter som är möjliga att medverka i digitalt, samt kostnad och hur man anmäler sig till dem, kommer längre fram.

Vocal Camp 2021

Under 2021 genomfördes en digital variant av Vocal Camp med 24 olika workshopar och andra aktiviteter man kunde delta i via Zoom. Några citat ut utvärderingen:

  • Så roligt med sång från så olika vinklar. Har verkligen fått ny input och inspiration till mig och till min kyrkokör.
  • Intensivt, varierat och givande! Väl organiserat!!!
  • Som sagt, otroligt prisvärt och proffsigt.
  • Jättebra arrangemang - TACK <3 - jag har lärt mig mycket ni är grymma.

Vocal Camp arrangeras genom ett samarbete mellan A Cappella South Sweden, Kulturrådet, Musik i Blekinge, Region Blekinge, Sensus studieförbund och Ung i kör.

Arrangemangsnummer: 321842

Staffan Paulson har under många år sjungit i och arrangerat för körer och vokalgrupper - inte minst den internationellt turnerande gruppen Vocal Six. Han undervisar i kör och ensemble på Lars-Erik Larsson-gymnasiet i Lund och finns också på Musikhögskolan i Malmö ibland. Dessutom blir det otaliga workshops och kördagar runt om i landet.

Här kan du läsa mer om Staffan och och hitta flera av hans arrangemang i webshopen.

Anette Castell

Anette Castell har arbetat som sångpedagog i många år och undervisar såväl unga som vuxna, både enskilt och i grupp. Anette jobbar på gymnasieskolan Academy of Music and Business samt på St Sigfrids Folkhögskola. Förutom det pedagogiska är hon sångerska, skriver musik och driver olika musikaliska projekt.

Sara Söderström

Sara Söderström är coach inom Complete Vocal Technique (CVT) och undervisar nybörjare och proffs i alla genrer. Hon jobbar också som körledare sedan 15 år med meriter som bl.a. VM-guld i barbershop 2017. Under pandemin har vi kunnat vara med på flera zoom-aktiviteter sända från hennes egen verksamhet Chickenhouse Vocal Studio.

Läs mer om Sara här

Kontaktperson