Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Västerås

Fiol enskild undervisning för barn

Kursen vänder sig främst till barn och därför är varje lektionstillfälle kortare. Vi kommer att gå igenom elementär fiolteknik och hur man kan använda fiolen som melodi instrument. Klaas som leder kursen är utbildat violinpedagog från Musikhögskolan i Örebro. Han har utvecklat ett eget notationssystem som liknas vid gitarrtabulatur och använder sig vid behov av detta system, Varje lektion är 30 minuter..

Startdatum

Se beskrivning

Veckodag

Se beskrivning

Tid

Se beskrivning

Omfattning

8 tillfällen, 8 studietimmar

Pris

1800 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

FÖRKUNSKAPER Not kunskaper är inget krav däremot är ett nyfiket sinne och vilja lära sig ett måste. Undervisningen sker i hemmet. MER INFORAMTION För mer information kontakta Sofia Moberg 021-17 11 74 sofia.moberg@sensus.se

Arrangemangsnummer: 401310

Ledare

Klaas Vleugels

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.