JÄMSHÖG

Vill du vara med och forma framtiden?

Startdatum

7 november 2019

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 19:00 - 20:30

Omfattning

10 tillfällen, 20 studietimmar

Lokal/rum

Sal 8

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Vi drivs av en längtan att demokratiskt utveckla, omforma och förändra samhället vi lever i. Många av oss funderar över framtiden för oss själva, våra barn, eventuella barnbarn och medmänniskor. Och framtiden borde intressera alla oavsett ålder, eftersom det är i den vi alla ska leva tillsammans i. För dig som vill vara med och forma framtiden erbjuds nu möjligheten att vara med i en studiecirkel, där vi samtalar om hur Sverige och världen ser ut idag, vad som borde förändras och hur för att människor ska känna sig delaktiga och behövda. Cirkelns mål är inte enbart att samtala om dagens tillstånd, utan att vi också går från ord till handling, där det är möjligt.

Ledare

Jan-Åke Blomqvist är i botten förvaltarsocionom med inriktning på offentlig ekonomi. Han har 20 års erfarenhet av revision i kommuner, regioner, deras bolag samt i f.d. statskyrkans församlingar i södra Sverige, anställd av dåvarande Svenska Kommunförbundet (idag SKL). Jan-Åke är även utbildad folkhögskollärare vid Linköpings universitet. Han har sedan 1992 jobbat heltid på tre olika folkhögskolor som lärare i samhällsvetenskapliga ämnen, ekonomi, svenska som andraspråk, friskvård och hälsa. Han har således en lång vana av folkbildande samtal. Han har också erfarenhet av att vara rektor, studie- och yrkesvägledare samt facklig ordförande för lärare. Dessutom har han en medicinsk utbildning och erfarenhet.

Arrangemangsnummer: 148604

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.