STOCKHOLM

Vill du träna civilkurage med oss?

Lär dig att ingripa mot orättvisor, diskriminering och rasism

Datum

4 februari 2020

Dag

Tisdag

Tid

Kl 17:30 - 19:00

Lokal/rum

Sal t1

Pris

Kostnadsfritt

Innehåll

Tillsammans med utbildade tränare får du öva och experimentera med olika tekniker i hur en kan ingripa i situationer präglade av maktmissbruk, orättvisa, rasism och diskriminering. I träningen arbetar vi med realistiska situationer som ofta uppstår i vardagen och på arbetet t.ex. härskartekniker, homofobiska, rasistiska eller sexistiska uttryck i fikarummet. Du kan själv komma med önskemål kring situationer och ämnen att arbeta med. Genom träning utvecklar du en kortare reaktionsförmåga, lär dig bemästra olika typer av tekniker och blir därmed rustad att ingripa i flera olika typer av situationer. Träning ger färdighet.

Träningen sker i samverkan mellan Vardagens Civilkurage och Antidiskrimineringsbyrån Stockholm Norr.

Vardagens Civilkurage (VC) är en organisation som arbetar för aktivistiskt medborgarskap, delaktighet och demokrati på gräsrotsnivå. Antidiskrimineringsbyrån Stockholm Norr arbetar för ett samhälle fritt från diskriminering. Anmälan sker till: kontakt@antidiskrimineringstockholm.se

Berätta då vad du kan tänkas behöva för att detta ska bli ett bra tillfälle för dig.

Vi bjuder på smörgås och kaffe eller te.

Tillgänglighet

Våra lokaler är tillgänglighetsanpassade. Anmäl behov av hörselslinga eller tolk vid anmälan.

Arrangemangsnummer: 312425

Medverkande

Annika Heikkinen

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.