Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Scandinav Bildbyrå

Distans

Vill du prata om döden? Distanscirkel

Alla tänker på det ibland. Att vi ska dö, att andra ska dö. Men är det alls något att bry sig om? Vi kommer ju ändå inte att få svar på frågan om vad döden innebär så länge vi lever.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 18:30 - 20:00

Omfattning

6 tillfällen, 12 studietimmar

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Denna samtalscirkel utgår från boken Den ofrånkomliga gåtan och en studiehandledning som medarbetare på Sensus tagit fram i samråd med författarna för att grupper själva ska kunna samlas och samtala öppet kring svåra frågor kring döden, livets slut och hur detta påverkar oss i vardagen.

För att delta i denna studiecirkel anmäler du dig här och cirkeln startar när gruppen är full. Vi skickar då ut en kallelse med en länk till ett mötesrum i Zoom där ni träffas under 6 veckor (eller mer om ni så vill). Du som deltar köper själv boken och tillsammans i gruppen följer ni studiehandledningen som innehåller läsinstruktioner, tips på övningar samt diskussionsfrågor för varje träff. Detta är en samtalscirkel som ni leder tillsammans, det finns ingen på förhand utsedd ledare.

Studiehandledningen är gratis så om ni är en grupp vänner, föreningsaktiva eller andra konstellationer som vill använda den i en egen studiecirkel går det bra att kontakta oss på Sensus.

Arrangemangsnummer: 57007

Kontaktperson