Distans

Vildhavre - en digital bokcirkel under Läsfest

Under Läsfest anordnar Sensus och biblioteken i Tingsryds kommun en digital bokcirkel med författaren och Tingsrydsbördiga Otto Gabrielsson senaste bok, "Vildhavre – sista brevet till pappa”.

Startdatum

8 mars 2021

Veckodagar

Måndag, torsdag

Tid

Kl 18:00 - 19:00

Omfattning

2 tillfällen, 2 studietimmar

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Boken är ett öppet brev till en frånvarande förälder. I "Vildhavre" är Tingsryd och det småländska landskapet hela tiden närvarade och kärleksfullt beskrivet. Boken ställer frågor som berör många av oss då vi har alla med oss erfarenheter från hur vår egen föräldrarelation präglat oss. Vuxna människor kan ha överenskommelser sinsemellan, men vilken är barnets rätt till sina föräldrar. Litteratur är en fantastisk resurs till att ta del och delger andra sina erfarenheter.

Som deltagare i bokcirkeln kan du hämta upp ett exemplar på biblioteket i Tingsryd. Man kan även köpa den själv eller låna den på andra biblioteket i länet.

Ledare för bokcirkeln är Jakob Alfredsson, bibliotekarie i Tingsryds kommun

*Arrangemanget är gratis.

Vi använder den digitala online portalen Zoom för att genomföra bokcirkeln. Länk kommer skickas ut till dig veckan innan Läsfest. Handledning i att komma igång via Zoom går att få efter förfrågan till kontaktpersonen: charlotte.stromberg.eliasson@sensus.se

Ledare för bokcirkeln är Jakob Alfredsson, bibliotekarie i Tingsryds kommun. För kontakt med ledaren, mejla: jakob.alfredsson@tingsryd.se

Arrangemangsnummer: 104775

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.