Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

BRAÅS

Veckocirkel i Vedic Art (grund eller fortsättning)

Frigör dig från kraven och upptäck din egen kreativitet med Vedic Art!

Startdatum

7 juni 2020

Veckodagar

Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, söndag

Tid

Kl 14:00 - 17:00

Omfattning

10 tillfällen, 40 studietimmar

Pris

3500 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Vedic Art är en metod som hjälper dig att hitta ditt egna kreativa uttryck i måleriet och i livet. Istället för att titta på resultaten, färdiga tavlor, vilket många är vana vid att göra, fokuserar vi inom Vedic Art på skapandeprocessen.

I 17 utarbetade steg med tillhörande övningar visar metoden dig vägar att uttrycka dig själv i måleriet, och på så vis lära känna dig själv bättre. Det spelar ingen roll om du har förkunskaper eller inte. Det spelar ingen roll hur gammal du är, vad du tror på, eller varifrån du kommer. Vedic Art är till för alla!

Läs mer om metoden Vedic Art här: https://www.vedicart.com

Grundkursen är till för dig som inte har gått någon kurs i Vedic Art tidigare, eller för dig som vill repetera. Fortsättningskursen är till för dig som har gått grundkursen i Vedic Art och vill fördjupa dig mer i de 17 principerna.

Det här ingår i alla målarkurser:

  • Undervisning i metoden Vedic Art
  • Målarplats i ateljén Ullbjörnen mitt i natursköna Braås
  • Hembakad fika
  • Massor med skaparglädje! Konstnärsmaterial (akrylfärg, duk och tillbehör) kan köpas på plats i vår butik, eller ta med eget material.

Veckocirkeln äger rum under en vecka från söndag eftermiddag till och med fredag förmiddag på ateljé Ullbjörnen, Sjösåsvägen 15 i Braås. Kursen startar på söndagen klockan 14-17. Sedan målar vi varje dag klockan 9-12 och 14-17. På fredagen avslutas kursen klockan 12.

Om Braås

Ateljé Ullbjörnen ligger mitt i byn i Braåsgården, samhällets mötesplats, där det även finns gym, konferenslokaler och ibland filmvisningar på biograf eller konserter. Det finns goda bussförbindelser till Växjö från busshållplatsen Sjösåsvägen. Förutom den vackra naturen erbjuder området levande glasbruk, sagobygden, till och med en av de största ziplinebanor i Europa. Här kan du boka övernattningar i Braås:

  • Maikens Bädd och Frukost (snett mittemot Ullbjörnen)
  • Braås Camping och Stugby (bredvid hembygdsparken vid stranden, öppet mellan 15 april och 30 september)
  • Ålebro Stugby och Camping (på cykelavstånd till byn)
  • Alternativt kan du boka övernattningar i Växjö.

Ledare: Juliane Peetz-Ullman

Arrangemangsnummer: 53845

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.