Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

VEBERÖD

Veberöds kulturförening - Songs in the key of Frank

Förvänta er en mogen artist med stor känsla för tajming och text och med en dynamisk baryton som både kan riva till och smeka ljuvt. Anders Anton Påhlsson formerar en trio runt sin stora passion för musiken i The Great American Songbook och Frank Sinatras repertoar

Datum

27 oktober 2022

Dag

Torsdag

Tid

Kl 19:00 - 21:00

Plats

Veberöds pub & pizzeria-

Mejerigatan 5 24762 VEBERÖD

Pris

150 kr

Anders Anton Påhlsson är sångare och gitarrist med fokus på visa och vokal jazz i traditionen från Frank Sinatra och Tony Bennett. Anders har genom åren samarbetat med både enskilda jazzmusiker och med storband. Sagt om Anders:

”Det är inte många sångare inom jazzen, inte ens proffsen, som kan göra det du gör.” Vivian Buczek, jazzsångerska och sångpedagog

”Wow, vilken jäkla tajming du har Anders!” Pernilla Andersson, artist och musikproducent

Zoltán Csörsz, trummor

Zoltán Csörsz är en av de mest anlitade trumslagarna i Sverige. Han ingår sedan några år i pianisten Jan Lundgrens trio. De senaste åren har Zoltan spelat med europeiska och amerikanska jazz, pop, rock, hip hop band och musiker som Quincy Jones, Wha Wha Watson, James Moody, Sylvia Vrethammar, Lill Lindfors, LaGaylia Frazier, Viktoria Tolstoy m.fl.

Tilda Björnberg, piano

Tilda Björnberg har turnerat runt i Sverige med flera olika band. Med en stor genrebredd har hon tagit del i många olika konstellationer som storband, kammarmusikorkester, solopiano, jazzensembler, popband, m.fl. 2016 tog hon emot Kungliga Musikaliska akademiens ungdomsstipendie. Tilda har examen från Sundsgårdens och Skurups folkhögskolor samt studier för kandidatutbildning på jazzmusikerprogrammet på musikhögskolan i Malmö.

Jesper Nordberg, kontrabas

Jesper Nordberg är kontrabasist och tonsättare, baserad i Malmö och Köpenhamn, utbildad på Rytmisk Musikkonservatorium. Med en stor ton och karakteristisk fingertoppskänsla för rytmiska förändringar och förvrängningar, har han etablerat en egen röst på jazzscenerna i både Köpenhamn och Malmö. Han har arbetat med en rad framstående jazzmusiker, som t.ex. Tomasz Dabrowski, Michala Østergaard Nielsen, Zoltán Csörsz och Jesper Zeuthen.

Kostnad och biljetter

Biljetter köps på biblioteket (100: - för medlemmar, 150: - för icke medlemmar; kontant betalning jämna pengar eller Swish)

I samarbete med Sensus och Veberöds pub & pizzeria

Arrangemangsnummer: 215803