Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Foto: iStock

ÅRJÄNG

Växtfärgning - röd- och blåfärgningskurs "Indigo-mirakel"

Du lär dig ett enkelt sätt att växtfärga, som du kan använda efteråt hemma hos dig. Vi använder färgämnen från hela världen.

Startdatum

3 augusti 2020

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 11:00 - 18:00

Omfattning

1 tillfälle, 8 studietimmar

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Innehåll och upplägg

I kursen färgar du ungefär 300 gram garn med fem-sex olika färgämnen. Kursen genomförs med fyra-sex deltagare som du kan byta erfarenheter med.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Datum och tid

3 augusti 2020 kl. 11.00-18.00

Plats

Kursen genomförs på vår lilla gård Gjutås vid Dalslands kanal.

Pris

520:- (garn tas med eller kan köpas på plats). Kaffe/the, kaffebröd och kall lunch ingår i avgiften.

Övrig information och anmälan

För mer info, kontakta Gitta och Peter på tel 0046-73 838 56 82 alt e-post kontakt@gittas-verkstad.com. Mer info hittar du även på Gittas verkstad

Personlig hälsning från Gittas verkstad

I mina växtfärgningskurser färgar du ungefär 300 gram garn med fem-sex olika färgämnen. Du lär dig ett enkelt sätt att växtfärga, som du kan använda efteråt hemma hos dig.

Mina växtfärgningskurser är med fyra-sex deltagare väldigt personlig och du träffar nya människor som har liknande intressen. Du är även välkommen att anmäla dig med en liten grupp och då bestämmer vi en egen tid åt dig och dina vänner.

Naturligtvis står växtfärgning i fokus den här dagen, men det kommer även bli en trevlig dag med god mat och hembakat bröd på vår lilla gård Gjutås vid Dalslands kanal.

Arrangemangsnummer: 338882

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.