Distans

Växtbaserad matlagning

INSTÄLLD Växtbaserad matlagningskurs för dig som är intresserad av mat som kan ge dig energi och glädje. Du är välkommen att bara följa demonstrationen eller testa recepten samtidigt som Annalisa! Det finns tid för frågor och diskussioner runt omkring vegetarisk mat som kan bli bra för hela familjen. I samarbete med Organic Living.

Startdatum

13 mars 2021

Veckodag

Lördag

Tid

Kl 11:00 - 12:30

Omfattning

2 tillfällen, 4 studietimmar

Plats

På distans

Pris

450 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Innehåll och upplägg

Vi träffas via konferenssystemet Zoom, som du i god tid före kursstart kommer att få en länk till. Vi testar tekniken innan kursstart.

  • Lördag 13 mars Frukost. Här testar vi tre olika växtbaserade frukostkoncept som är nyttiga för "mind, body & happy heart".
  • Lördag 27 mars Mellanmål & fika. Här provar vi tre olika växtbaserade mellanmål som är nyttiga och enkla att göra, och smakar superduper gott!

Ledare

Ledare är Annalisa Börjesson arbetat under många år med friskvård, yoga och näringslära.

Material

Du behöver dator, smartphone eller surfplatta med kamera, mikrofon och högtalare.

Anmälan

Du anmäler dig direkt här ifrån hemsidan, se knapp längre upp. Begränsat antal platser. Länk till Zoom kommer till den e-post adress du uppger vid anmälan.

Pris

Kursavgift 450 kronor som faktureras av Sensus.

Rabatt

Är du medlem i något fackförbund, så behöver du uppge det i samband med din anmälan för att du eventuellt ska kunna få en facklig rabatt på din kursavgift. Vi kan inte i efterhand göra avdrag för facklig rabatt.

Här hittar du mer info om Organic Living.

Arrangemangsnummer: 187864

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.