Växjö

Växjö Gospelfest 2020

För tolfte gången har vi glädjen att inbjuda till gospelfest i Växjö!

Startdatum

8 februari 2020

Veckodag

Lördag

Tid

Kl 9:30 - 18:00

Omfattning

1 tillfälle, 9 studietimmar

Pris

320 kr

Antal platser kvar

Fler än 5 platser kvar

Traditionen att fylla Växjö konserthus med gospel fortsätter! Kom och medverka i den stora kören som kompas av proffsiga musiker och sjung tillsammans med gästartister av yttersta världsklass! Vi träffas lördagen den 8 februari kl 0930 för inledande övning i Ulriksbergskyrkan och avslutar dagen med stor konsert i Växjö konserthus kl 19. I år gästas gospelfesten av två duktiga gospelartister: Kiralina Salandy gjorde succé på Gospelfesten 2019. Hon är från Kanada men bor sedan något år i Sverige. Förutom att hon sjunger i flera gospelsammanhang har hon bl a sjungit i musikalen The Book Of Mormon och The Jerry Williams show. Hon har dessutom medverkat i Allsång på Skansen. Mer info om Kiralina på www.kiralina.se Isaac Cates besöker Gospelfesten för första gången. Han är körledare, sångare, pianist och kompositör från Kansas City, USA. Med sin kunskap inom klassisk musik och med rötterna i gospel/soul uppstår spännande möten mellan olika stilar och genrer. Mer info om Isaac på www.isaaccatesmusic.com Vi vågar utlova att mötet med dessa genuina gospelartister kommer att bli något utöver det vanliga. Välkommen - som enskild, tillsammans med din kör eller med din konfirmandgrupp!

Repetitioner:

Tanken är att körer och sångare övar sångerna på egen hand och kommer väl förberedda till helgen. Precis som förra året kommer vi att använda oss av nothäftet Sjung Gospel, som ingår i anmälningsavgiften. Nothäfte med stämfiler levereras i januari. Söndagarna 26/1 samt 2/2 kl 16.00-19.00 hälsas alla som har möjlighet välkomna till Växjö City Gospels repetitioner i Skogslyckans kyrka, Växjö. Vi kommer då att sjunga igenom sångerna. Lördag 8/2 övar vi kl 09.30-13.00 i Ulriksbergskyrkan, Växjö. Medtag egen fika/dricka. Kl 13.00 blir det uppehåll för lunch och transport (gångavstånd) till Växjö konserthus. Det finns flera restauranger att välja på i närheten till konserthuset. Repetitionerna i konserthuset startar 14.45. Kl 18.00 blir det en längre paus före konserten.

Föreställning:

Gospelkonsert i Växjö Konserthus lördag 8 februari kl 19. Biljetter via biljettcentrum tel 0470-416 00 eller ticketmaster.se tel 0470-41600

Anmälan:

Senast 7 januari 2020. Anmälan är bindande. Ange om du är studerande. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. OBSERVERA: Om du tillhör en kör och kören står för alla omkostnader ska körledaren anmäla kören gemensamt genom att maila namn, personnummer och mailadress på sångarna till följande adress: birgitta.axelsson.edstrom@sensus.se

Kostnad:

Vuxen 320:- Studerande 200:-

Frågor och info:

Sensus 0470-707303

Arrangemangsnummer: 102829

Ledare

Jonas Nilsson

Anette Eidenskog

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.