Distans

Väx i ditt uppdrag

Genomgång av, Väx i ditt uppdrag, utbildningskonceptet för att stärka dig och din förening. För ledare och samarbetspartners i Sensus.

Startdatum

29 oktober 2020

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 19:00 - 20:30

Omfattning

1 tillfälle, 4 studietimmar

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Innehåll och upplägg

Sverige har ett rikt föreningsliv och alla föreningar stöter ibland på utmaningar. Kanske är förenings styrelse ny? Väx i ditt uppdrag är ett utbildningskoncept till för dig och din förening. I konceptet finns metoder för att stärka arbetet i idéburna organisationer.

Metoder för att: Utveckla gruppen Engagera flera Skapa en styrelse som gör skillnad Opinionsbilda lokalt Stärka valberedningens roll och uppgift

Vi kommer gå igenom konceptets olika metoder och hur man kan jobba med dem. Målet är ni som förening ska känna er trygga i vad metoderna innebär samt hur ni själva eller med hjälp av Sensus medarbetare kan jobba med dem.

Läs mer om konceptet på https://www.sensus.se/studiematerial/vax-i-ditt-uppdrag/

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Kursledare

Christian Forssander

Plats

På den digitala plattformen Zoom, Anslutningslänk skickas dagen före lärtillfället. Du sitter uppkopplad vid din dator eller telefon där det passar dig. Från ca 18:30 finns vi på plats på Zoom för hjälp med teknisk support.

Vi ses online!

Arrangemangsnummer: 435175

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.